Darphin aromatični gel za kopanje in prhanje z algami, 500 mL

<strong>Darphin aromatični gel za kopanje in prhanje z algami je peneči gel za kopanje in prhanje.</strong> Darphin aromatični gel za kopanje in prhanje z algami je peneči gel za kopanje in prhanje.
4766 4766

Ocene in mnenja

Opis

Darphin aromatični gel za kopanje in prhanje z algami je peneči gel za kopanje in prhanje, nežno čisti in revitalizira ter kožo pusti svežo, mehko in prijetno odišavljeno.

80% sestavin je naravnega izvora.  Dermatološko testirano.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik po odstranitvi vranice

Spremljanje bolnika
Po odstranitvi vranice se pojavijo spremembe v krvni sliki že nekaj ur po operaciji. Povečano je število nevtrofilcev in limfocitov, trombocitov in eritrocitov, ki pa se postopno zniža v treh mesecih. Število trombocitov pa lahko ostane povišano in je lahko vzrok pogostejših trombemboličnih zapletov. Ob okužbah in anemiji zasledimo v periferni krvi nezrele oblike krvnih celic.

Po odstranitvi vranice se poveča nagnjenost k bakterijskim okužbam, posebej pri otrocih do 4. leta starosti. Prvi dve leti po operaciji bolnika najbolj ogrožajo naslednje bakterije: pneumokok, Haemofilus influenze, Stafilokokus aureus, streptokok in meningokok. Sepsa pri bolnikih po odstranitvi vranice je lahko usodna v prvih 24 urah. Hude okužbe so redkejše pri bolnikih, ki so jim odstranili vranico zaradi poškodbe.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Darphin Darphin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede