Darphin Exquisage krema za obraz, 50 mL

<strong>Exquisage krema za lepoto obraza. Za vse tipe kože.</strong> Exquisage krema za lepoto obraza. Za vse tipe kože.
4792 4792
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Skrivnost do “exquisage” izgleda - uživajte v vaših letih, ostanite radovedni, nasmejani, aktivni in razkrijte vašo notranjo lepoto.

Zahvaljujoč kompleksu “CelluVieTM Complex” in aktivnim sestavinam za obnovo kože (mikroorganizmom), bo ta krema z mehko teksturo, kožo navlažila in zaščitila. Formula izboljša elastičnost kože, jo učvrsti, zmanjša tanke linije in gube ter koži povrne mladosten sijaj.

85% vseh sestavin je naravnega izvora.
Nekomedogeno.
Dermatološko testirano.
Klinično dokazana učinkovitost.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolniki na trajnem antikoagulacijskem zdravljenju

Bolniki, ki potrebujejo dolgotrajno zdravljenje s kumarini, so bolniki z atrijsko fibrilacijo, umetno srčno zaklopko, venskimi trombembolizmi, antifosfolipidnim sindrom in prebolelo sistemsko embolijo. Antikoagulacijsko zdravljenje zahteva redno nadzorovanje vrednosti časa strjevanja krvi. Rezultat merjenja izrazimo kot INR (International Normalised Ratio - mednarodno umerjeno razmerje). Antikoagulacijsko zdravilo je učinkovito in varno, kadar je INR v ciljnem območju. Za večino bolnikov je ciljno območje INR med 2,0 in 3,0. Pri bolnikih, ki so zelo ogroženi za nastanek strdkov, je ciljno območje INR višje - med 2,5 in 3,5.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Darphin Darphin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja