Darphin fibrogene krema, 50 mL

Bogata, hranljiva krema pomaga povečati sijaj in elastičnost kože. Bogata, hranljiva krema pomaga povečati sijaj in elastičnost kože.
582409 4699
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Hranljiva krema za suho kožo.

Hranljiva pomlajevalna krema, obogatena z omega 3-6-9 kislinami ( pridobljenimi iz olja koriandra), oligopeptidi, oljem jojobe in rastlino Siegesbeckiom Orientalis, pomaga pri blaženju prvih znakov staranja,  s posebnim poudarkom na suho kožo obraza. Pomaga pri obnavljanju gostote kože in krepi njeno naravno obrambo. Takojšnja vpijajoča formula nahrani suho kožo, jo navlaži in naredi gibko, elastično in čvrsto, poudarjajoč mladostni sijaj.

Uporaba Darphin fibrogene kreme

Izdelek uporabljajte zjutraj in zvečer, nanesite ga na obraz, predel vratu in dekolteja. Izdelek je dermatološko testiran.

Aktivne sestavine Darphin fibrogene kreme

koriander, oligopeptidi, olje jojobe, izvleček rastline Siegesbeckie Orientalis.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik z izločalno stomo

Kako izločal na stoma vpliva na vaše življenje?
Stoma spremeni življenje, čeprav sama po sebi ni ovira za kakovostno življenje, vključno z družabnim življenjem in aktivnim spolnim življenjem. Ovire lahko predstavlja osnovno bolezen, katerega zdravljenje je privedlo do formiranja storne. V obdobju po operaciji se zdi s stomo nemogoče normalno živeti, postopoma, s sprejetjem novega stanja in s prilagoditvarni, je to mogoče.

o Prehrana: svetujemo zdravo varovalno dieto, pozorni bodite na živila, ki napenjajo (plini povzročajo neprijetne vonjave in zvoke), hrano izbirate po svoji želji in glede na odzive vašega telesa.

o Gibanje: ni omejitev, telesna dejavnost je priporočljiva, izogibajte se le udarcem ali napenjanju v predelu trebuha.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Darphin Darphin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja