Darphin fibrogene serum, 30 mL

Lahek, obnovitveni serum kožo hrani, ji vrača prožnost in sijaj. Lahek, obnovitveni serum kožo hrani, ji vrača prožnost in sijaj.
582395 4664
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Za suho in zelo suho kožo.

Fibrogen serum je intenzivno hranljiv, blagega vonja, obogaten s pšeničnimi sfingo lipidi in izvlečkom oliv, omega 3-6-9 kislinami (pridobljenimi iz olja koriandra) ter oligopeptidi, ki pomagajo pri blaženju prvih znakov staranja kože. Serum hrani in obnavlja lipidno obrambo kože ter ponuja občutek gibkosti tekom celega dne.

Uporaba Darphin fibrogene seruma

Izdelek uporabljajte zjutraj in zvečer, najbolje v kombinaciji z izbrano Darphin kremo in enake linije. Nanesite ga na obraz in predel vratu. Izdelek je dermatološko testiran.

Aktivne sestavine Darphin fibrogene seruma

Karitejevo maslo, olje pečk marelice, ester jojobe, izvleček rožmarinovega lista, oliv, ovsa in pšenice ter olje koriandrovega semena.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik z izločalno stomo

Kako poteka spremljanje bolnika z izločal no stomo?
Kontrolni pregledi pri zdravniku specialistu so povezani s spremljanjem osnovne bolezni. Po operativnem posegu se priporoča pregled po 3, 6 in 12 mesecih, kasneje enkrat letno oz. po presoji zdravnika.

Osebnega zdravnika je potrebno obiskovati na 1-3 mesece zaradi predpisa pripomočkov za oskrbo stome. Priporočajo pa se tudi redni obiski medicinske sestre enterostomalne terapevtke ali patronažne medicinske sestre (nekatere slovenske bolnišnice imajo ambulante za spremljanje bolnikov s stom o z zaposlenimi enterostomalni terapevti), ki spremlja oskrbo stome in svetuje pri reševanju negovalnih problemov ter vas napoti k zdravniku družinske medicine v primeru zapletov, ki potrebujejo zdravniško oskrbo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Darphin Darphin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov