Darphin Hydraskin Essential vlažilna emulzija, 50 mL

Prijetna, prava emulzija, ki v trenutku koži ponuja vse kar potrebuje.<br> Prijetna, prava emulzija, ki v trenutku koži ponuja vse kar potrebuje.
593028 12713

Ocene in mnenja

Opis

Za vse tipe kože.

Prijetna, prava emulzija, ki v trenutku koži ponuja vse kar potrebuje: svežino, sijaj in 24-urno vlaženje. Hydra Structure Technology je zaščiteni kompleks visoke tehnologije in mogočnih naravnih sestavin osočnika in sivke, ki v medsebojnem dopolnjevanju pomagajo koži, da zadrži svoj naravni mehanizem hidratacije in ohrani potrebne zaloge.

73 % sestavin je naravnega izvora.

Uporaba Darphin Hydraskin Essential vlažilne emulzije

Izdelek uporabljajte zjutraj po nanosu seruma ali kreme, na obrazu, predelu vratu in dekolteja. Izdelek je dermatološko testiran.

Aktivne sestavine Darphin Hydraskin Essential vlažilne emulzije

Karitejevo maslo, urea, izvleček granatnega jabolka v okviru zaščitenega rastlinskega kompleksa, izvleček sivke, osočnika in pšenični proteini.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik na trajnem antikoagulacijskem zdravljenju

Kako poteka zdravljenje z antikoagulacijskimi zdravili?
Ob zdravljenju skumarini (varfarini) so potrebne redne kontrole kazalcev strjevanja krvi (PČ/INR) in prilagajanje odmerkov zdravila. Odmerek varfarina je strogo individualen in znaša od 0,5 do 50,0 mg dnevno (1 tableta vsebuje 3 mg varfarina). Bolniki dobijo točna navodila in kartonček o vodenju antikoagulacijskega zdravljenja ali računalniški izpisek, na katerem je za vsak dan v tednu posebej zabeležen odmerek varfarina (koliko tablet od ponedeljka do nedelje). Na kartončku so zapisane tudi kontrolne vrednosti INR. Najbolje je, da imajo bolniki ta kartonček vedno s seboj.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Darphin Darphin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja