Darphin Ideal Resource 2016 set

<strong>Set Ideal Resource krema, Ideal resource serum in Ideal Resource anti dark circle krema za okrog oči.</strong><br> Set Ideal Resource krema, Ideal resource serum in Ideal Resource anti dark circle krema za okrog oči.
517780 18092
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Ideal Resource krema proti prvim znakom staranja 50 ml:

V sestavi te priljubljene kreme se nahaja kombinacija treh edinstvenih belih cvetov: japonski dresnik, azijska centela in beli hibiskus, ki delujejo v sinergiji in pomagajo koži povrniti vitalnost in mladosten izgled. Kombinacija teh cvetov ima moč, da spodbudi obnovo naravnega kolagena in celic ter oživi ten. Vidni rezultati: gube in drobne linije so zglajene, koži se povrne sijaj zaradi delovanja belih cvetov. IDEAL RESOURCE KREMA PROTI PRVIM ZNAKOM STARANJA postopoma odkriva idealno kožo, istočasno omogoča božansko čutno izkušnjo. 87% sestavin je naravnega izvora.  Nekomedogeno. Dermatološko testirano. Klinično dokazana učinkovitost.

Ideal resource anti age serum 5 ml:

Rešitev za kožo, ki kaže prve znake staranja: pojav tankih linij, gub, izguba naravnega sijaja in gladkosti kože. Odbijalci svetlobe zakrijejo nepravilnosti kože, LINE POLISH COMPLEX spodbuja tvorbo naravnega kolagena, tanke linije in gube so zglajene. 92% vseh sestavin je naravnega izvora.  Nekomedogeno. Dermatološko testirano. Klinično dokazana učinkovitost.

Ideal Resource Anti Dark Circle obarvana krema proti temnim kolobarjem 2 ml:

Vlažilna in lahko obarvana krema proti temnim kolobarjem in prvim znakom staranja na področju okrog oči, je obogatena z odbijalci svetlobe, peptidi, vitaminom C, ki koži nudijo hitro in dolgoročno nego v boju proti temnim kolobarjem in tankim linijam. Za hitro zmanjšanje temnih kolobarjev in naraven sijaj kože izdelek nanesite in vmasirajte s kovinskim nastavkom. Sčasoma postane koža področja okrog oči bolj  mladostna in sijoča.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KIRURŠKO ZDRAVLJENJE

Danes dojko redkeje odstranijo v celoti (mastektomija). Tako obširen kirurški poseg ni več standardna oblika zdravljenja, saj je na voljo več različic posega. Več kot 80 odstotkov rakov dojke odkrijejo dovolj zgodaj, ko je rast še omejena, zato lahko izvedejo manjši poseg, s katerim dojke ne odstranijo. Obseg in način kirurškega zdravljenja sta odvisna predvsem od velikosti tumorja in tipa rakavih celic, vplivajo pa tudi drugi dejavniki. V večini primerov je po kirurškem posegu potrebno še dodatno zdravljenje zobsevanjem.

KEMOTERAPIJA

Kemoterapevtiki so zdravila, ki uničujejo hitro deleče se celice. Poleg rakavih celic tako prizadenejo in uničijo na primer tudi celice v kostnem mozgu. Z uporabo kemoterapije se lahko možnost ozdravitve poveča za 10 odstotkov.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Darphin Darphin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede