Darphin Ideal Resource krema proti prvim znakom staranja, 50 mL

Napenja kožo in vidno odpravlja pomanjkanje elastičnosti na obrazu in vratu.<br> Napenja kožo in vidno odpravlja pomanjkanje elastičnosti na obrazu in vratu.
540773 4688
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Za normalno do suho kožo.

V sestavu te edinstvene kreme, se nahaja kombinacija treh edinstvenih cvetov- japonski dresnik,  azijska centela, beli hibiskus-delujejo v sinergiji in pomagajo vračati koži vitalnost in mladosten izgled. Kombinacija teh lastnosti ima moč, da spodbujajo obnovo naravnega kolagena, oživijo ten in reaktivirajo obnovo celic.

Rezultati so vidni:
gube in drobne linije so gladke, koži se vrača sijaj z delovanjem belih cvetov, Darphin Ideal Resource krema postopoma odkriva idealno kožo, istočasno omogoča edinstveno čutno iskušnjo. 87%  od celotnega deleža sestavin je naravnega izvora. Brez parabenov. Ne-komedogena. Klinično dokazano delovanje.

Uporaba Darphin Ideal Resource kreme

Izdelek uporabljajte zjutraj in zvečer, nanesite ga na obraz, predel vratu in dekolteja. Izdelek je dermatološko testiran.

Aktivne sestavine Darphin Ideal Resource kreme

Azijska centela (Centella asiatica), Japonski dresnik, Beli hibiskus

Sestavine: Navedene na embalaži.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik po možganski kapi

Spremljanje bolnika
Bolnik po preboleli možganski kapi se praviloma kontrolira pri svojem zdravniku družinske medicine, po potrebi pa tudi pri kliničnih specialistih (npr. nevrologu - epileptologu v primeru epileptičnih napadov po možganski kapi') ali drugih zdravstvenih delavcih (npr. logopedu ob težavah z govorom). Obdobno potrebuje tudi fizioterapevtsko obravnavo.

Če bolnik po možganski kapi ostane nepomičen, je potrebno v njegovo spremljanje vključiti tudi patronažno medicinsko sestro, od zdravnika družinske medicine pa tak bolnik zahteva obisk na domu.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Darphin Darphin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja