Darphin Intral tonik za občutljivo kožo, 200 mL

Nežen brezalkoholni tonik, ki nežno čisti in pomirja kožo.<br> Nežen brezalkoholni tonik, ki nežno čisti in pomirja kožo.
580210 4705

Ocene in mnenja

Opis

Za suho in občutljivo kožo in/ali kožo nagnjeno k rdečici.

Intral tonik je s svojo brezalkoholno formulo primeren zlasti za občutljivo kožo. Pomirjajoči tonik s polisaharidi, kamilico in izvlečkom gloga tonizira in osvežuje zelo občutljivo kožo ter zaključuje postopek čiščenja.

Uporaba Darphin Intral tonika

Izdelek uporabite po čiščenju obraza z Darphin Intral mlekom za obraz. Nanesite ga na nežno bombažno blazinico ter tonizirajte kožo obraza. Izdelek je dermatološko testiran.

Aktivne sestavine Intral tonika

Izvleček kamilice, polisaharida in gloga.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik z izločalno stomo

Izločalna stoma je kirurško narejena odprtina na trebušni steni, skozi katero se lahko izločata blato ali urin. Ločimo stome na tankem črevesu (ileostome), na debelem črevesu (kolostome) in izvodilo sečil (urostorna). Stome na črevesu poimenujemo glede na del črevesa, na katerem je stoma narejena; npr. na tankem črevesu ločimo ileostorno in cekostomo, na debelem črevesu pa stomo na ascendentnem ali descendentem delu črevesa, transversostomo ali sigmostomo na končnem delu črevesa. Stome so lahko začasne, kjer je možen prehod v prvotno stanje, ali stalne, kjer je izvodilo na trebušno steno končno stanje.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Darphin Darphin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja