Darphin Melaperfect intenzivna nega proti hiperpigmentaciji, 30 mL

Svilnata tekstura emulzije ima moč uravnavanja in vidno zmanjša hiperpigmentacijske spremembe in madeže, ki izboljšajo videz polti. Svilnata tekstura emulzije ima moč uravnavanja in vidno zmanjša hiperpigmentacijske spremembe in madeže, ki izboljšajo videz polti.
12709 12709
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Za vse tipe kož.

Svilnata tekstura emulzije ima moč uravnavanja in vidno zmanjša hiperpigmentacijske spremembe in madeže, ki izboljšajo videz polti.

Selectiv Mela System je inovativni kompleks kombiniran z patentirano formulo. Tehnologija sestavin pomaga minimizirati pojavljanje temnih lis in preprečuje ponovno nastajanje le teh. Bogat izdelek z antioksidanti krepi naravne obrambne mehanizme kože.

Uporaba Darphin Melaperfect intenzivne nege

Izdelek uporabljajte zjutraj in zvečer pred uporabo kreme (idealno z VitalPortection SPF 50). Po 4 tednih uporabe se vidno zmanjšajo temne lise in madžei. Po 8 tednih uporabe sta obseg in intenzivnost temnih madežev prepolovljena.

Glavne sestavine Darphin Melaperfect intenzivne nege

SELECTIV MELA SYSTEM™, vitamin C, ekstrat bele breze, kurkuma, encijan...

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik po možganski kapi

Dolgo je veljalo, da za možgansko kap ni učinkovitega zdravljenja, vendar je v današnjem času ob upoštevanju sodobnih metod zdravljenja ozdravitev ali vsaj zmanjšana invalidnost možna. Z zdravljenjem z zdravili skušamo preprečiti ponovitev možganske kapi, z rehabilitacijo po možganski kapi pa izboljšati ali nadomestiti sposobnosti, ki jih je bolnik zaradi kapi izgubil
ali pa so upadle.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Darphin Darphin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja