x
Vse kategorije
Darphin MelaPerfect puder, 30 mL
Darphin MelaPerfect puder, 30 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Darphin MelaPerfect puder, 30 mL

Proizvajalec: Darphin
Novi Darphin-ov korekcijski in negovalni tekoči puder v trenutku spremeni izgled vaše kože s tem da dodatno koregira nezaželjene pigmentne madeže.
Cena: 41,06 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Za vse tipe kož.

Novi Darphin-ov korekcijski in negovalni tekoči puder v trenutku spremeni izgled vaše kože s tem da dodatno koregira nezaželjene pigmentne madeže.

Že v prvem nanosu  bo koža dobila naravenbolj uravnotežen videz. Okrepljena formula  s patentiranimi sestavinami, oskrbi kožo in pripomore k vidno manj izrazitimi lisami, hkrati pa nudi UV zaščito s čimer prepreči nadaljnji pojav in širjenje temnih lis.  Idealen za uporabo po Melaperfect tretmaju. Z uporabo te podloge boste ponovno odkrili užitek hipne izravnave tena kože.

Proizvod ne vsebuje prarabenov.
Je nekomedogen.
Dermatološko testiran.
Klinično dokazana učinkovitost.

Opozorilo ob uporabi Darphin MelaPerfect pudra

Ne nanašajte produkta v neposredno bližino oči. V kolikor se pojavi dražeč občutek, prenehajte z uporabo. Hranite izven dosega otrok.

Uporaba Darphin MelaPerfect pudra

Po potrebi nanesite manjšo količino na obraz, po uporabi ustreznega seruma in negovalne kreme. Pred uporabo dobro pretresite.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Bolnik z ventrikulo-peritonealno drenažo likvorja

Kakšne težave in zaplete lahko pričakujete v zvezi z V-P drenažo?
Valvula omogoča odtekanje tekočine le veni smeri, v smeri sistemskega obtoka. Delovanje valvule bolnik testira tako, da vsak dan iztisne vsebino podkožne kapice in s tem prebrizga sistem. Do motenj v delovanju V-P drenaže pride v 7 % primerov. V prvih 6 mesecih po posegu so pogostejša vnetja, med poznimi zapleti pa so pogostejše zamašitve sistema, okvare ali poškodbe sistema cevk. Znaki motenega delovanja se kažejo z znaki povečanega pritiska v možganih: glavobolom, siljenjem na bruhanje in bruhanjem, vrtoglavico ali znaki vnetja možganskih ovojnic, kjer je pridružena še povi?šana telesna temperatura Tudi oteklina na mestu valvule kaže na motnjo v sistemu.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.