Darphin nežni odstranjevalec očesnih ličil, 150 mL

Nežni odstranjevalec očesnih ličil temeljito odstrani vse sledi ličil.<br> Nežni odstranjevalec očesnih ličil temeljito odstrani vse sledi ličil.
4669 4669

Ocene in mnenja

Opis

Za vse tipe kože

Umirjajoč, blag losjon brez olja, nežno odstrani sledi ličil ter naredi kožo okrog oči bleščečo, pomirjeno in svežo. Z izvlečkom vrtnice, ognjiča in medene detelje in vitaminom B5 umirja in mehča občutljivo cono okrog oči ter pomaga negovati trepalnice.

Uporaba Darphin nežni odstranjevalec ličila

Losjon nanesite na nežno bombažno blazinico in obrišite ličila z obraza ali pa natopite bombažno blazinico ter jo puste nekoliko trenutkov delovati na zaprti veki. S tem dosežete učinek revitalizacije in dekompresije. Izdelek je dermatološko testiran.

Aktivne sestavine Darphin nežni odstranjevalec ličila

Izvleček vrtnice, ognjiča in medene detelje, vitamin B5.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik z srčnim spodbujevalnikom

Ali in kako lahko vstavitev srčnega spodbujevalnika preprečite?
Mnoge motnje srčnega ritma se zdravijo z zdravili ali manjšimi kirurškimi posegi. Če to ne zadošča, je potrebna namestitev spodbujevalnika. Bolnik razen upoštevanja predhodne terapije ne more storiti veliko, da do tega ne bi prišlo.
Spremljanje bolnika
Zdravnik družinske medicine mora bolnika redno, vsaj enkrat letno, naročiti na kontrolni pregled. Spremljanje delovanja srčnega spodbujevalnika pa je naloga kardiologov. Zdravnik družinske medicine mora redno spremljati in primerno zdraviti znake srčno-žilne ogroženosti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Darphin Darphin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja