Darphin Purifying dišeči aromatični čistilni balzam, 15 mL

Prijetno odišavljen balzam za nego vaše kože ponoči.<br> Prijetno odišavljen balzam za nego vaše kože ponoči.
904899 4670
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Za vse tipe kože.

100 % naravni aromatični balzam združuje dejstva čiščenja in razstrupljanja skozi delovanje dvanajstih različnih eteričnih olj, ki jih vsebuje.
S hranljivim in zaščitnim delovanjem čebeljega voska je namenjen utrujeni in/ali problematični koži. Predstavlja odličen izvor kisika, je brez parabena, mineralnih olj in sestavin živalskega izvora. Preparat ni komedogen.

Uporaba Darphin Purifying čistilnega balzama

Izdelek uporabljajte zjutraj in/ali zvečer. Manjšo količino balzama segrejte na dlani roke in ga nanesite na obraz. Izdelek je dermatološko testiran.

Aktivne sestavine Darphin Purifying čistilnega balzama

Lešnikovo olje, aromatična olja žajblja, sivke, timijana in ylang-ylang-a, čebelji vosek in geranium.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Težave s podkožnimi mozolji

Vprašanje: Sem v menopavzi, stara 58 let. moja težava: na obrazu ( predel nosu in ust ) se mi delajo podkožni mozolji in izpuščaji z belo piko v sredini. Iščem serum, ki bi to vsaj omilil. Predlagali so...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Bolnik po možganski kapi

Možni zapleti in njihovo zdravljenje
Zapleti po možganski kapi so bio-psiho-socialni. Telesni zapleti so ponovitev možganske kapi ali njenega ekvivalenta ter zapleti, povezani z zdravljenjem dejavnikov tveganja za bolezni srca in ožilja, oz. zapleti antiagregacijskega ali antikoagulacijskega zdravljenja (npr. krvavitev).

Med psihosocialnimi zapleti najdemo razvoj depresije in anksioznosti, kar je posledica sprememb v čustvovanju ob možganski kapi. Socialne posledice možganske kapi se kažejo v omejitvah na področju sposobnosti socialnega funkcioniranja. Pol leta po kapi je tretjina bolnikov tako ovirana, da ni sposobna iti v trgovino, po letu in pol tretjina bolnikov navaja socialno izolacijo, le 20 % bolnikov po možganski kapi je še sposobnih voziti avto in le 11-17% bolnikov je sposobnih nadaljevati z opravljanjem svojega poklica.

Pričakovano preživetje po možganski kapi je odvisno od funkcionalne prizadetosti pol leta po možganski kapi: pri od pomoči neodvisnih bolnikih je 9, 7 let, pri od pomoči odvisnih bolnikih pa le 6,0 let. V skupini najtežje prizadetih bolnikov, ki so povsem odvisni od tuje pomoči, je pričakovano preživetje le 2,5 leti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Darphin Darphin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja