Darphin redness recovery intral balzam, 50 mL

Na vaši koži naredi zaščitno plast, jo tako pomirja, mehča in ščiti pred škodljivimi zunanjimi dejavniki.<br> Na vaši koži naredi zaščitno plast, jo tako pomirja, mehča in ščiti pred škodljivimi zunanjimi dejavniki.
477133 4681
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Za občutljivo kožo, nagnjeno k rdečici.

Izjemno emolienten, pomirjajoč balzam, ki pomaga zmanjšati rdečico, hkrati pa na vaši koži naredi zaščitno plast s katero se občutljiva koža lažje brani pred agresivnimi in stresnimi dejavniki. Z zaščitenim Calm Complexom, izvlečkom pšeničnih kalčkov, vitaminom E in maslom manga tvori izjemno hranljivo teksturo, ki lajša občutek zategovanja. Posebej primeren za kožo prizadeto z rozaceo ter za suho in zelo suho kožo.

Uporaba Darphin redness recovery intral balzama

Izdelek nanesite po uporabi Intral kompleksa in/ali primerne aromaterapije. Izdelek je dermatološko testiran.

Aktivne sestavine Darphin redness recovery intral balzama

Calm Complex (izvleček kamilice, potonike in gloga), D-pantenol, in polisaharidi. Brez konzervansov, barv in vonja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik po možganski kapi

Rehabilitacija po možganski kapi se prične že v bolnišnici, nekateri bolniki pa jo nadaljujejo v zdravilišču ali ustanovi, specializirani za rehabilitacijo, pri manj prizadetih bolnikih pa je možno rehabilitacijo nadaljevati tudi ambulantno v pristojnem zdravstvenem domu preko napotitve na fizioterapijo oziroma k 10- gopedu, ko gre za prizadetost govora.

Pomembno vlogo v rehabilitaciji po možganski kapi imajo bolnikovi svojci, ki poleg nege in pomoči pri dnevnih dejavnostih bolniku nudijo tudi psiho-socialno oporo, ki je pomemben dejavnik v preprečevanju depresije pri bolnikih po možganski kapi.

Stanje po možganski kapi pogosto zahteva prilagoditev delovnega in domačega okolja ter oskrbo bolnika s tehničnimi pripomočki, ki mu olajšajo gibanje in povečajo samostojnost pri dnevnih dejavnostih. Če bolnik po možganski kapi ostane nepomičen, je potrebno v skrb in nego bolnika vključiti družinske člane oziroma njihove pomočnike in patronažno službo. V mnogih primerih je potreh-' na namestitev v posebni negovaIni ustanovi oz. domu starejših občanov,
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Darphin Darphin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja