Darphin Stimulskin plus divine Rich bogata lifting krema, 50 mL

<strong>Skrajno prestižen luksuzen lifting, ki se takoj opazen, kajti s celovito anti-aging formulo popravlja stanje suhe kože.<br></strong> Skrajno prestižen luksuzen lifting, ki se takoj opazen, kajti s celovito anti-aging formulo popravlja stanje suhe kože.
915726 28454
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Darphin Stimulskin plus divine lifting krema, je skrajno prestižen luksuzen lifting, ki se takoj opazen, kajti s celovito anti-aging formulo popravlja stanje predvsem suhega tipa kože. To je Darphin-ova najboljša izmed najboljših anti-age formul, ki je narejena in mogočne mešanice 31-ih sestavin (vodilne tehnologije in aromatičnih izvlečkov), izdelana z namenom, da ciljno deluje na izgubo čvrstosti kože, kakor tudi na druge vidne težave zrele kože: linije, gube, utrujena koža, starostne pege.

Delikatno dišeča luksuzna formula se stopi in se absorbira v dotiku s kožo, jo nahrani in umiri ter vlaži tekom celega dneva. Vidljivo preoblikuje kožo, izboljšuje  njen sijaj, elastičnost i teksturo ter ji vrača mladostni videz in polnost, zateguje konture obraza in uravnoveša ten.

Koža je žametno mehka, bleščeča, zategnjena, z manj gubami. Božansko mladosten videz!

Izdelek je dermatološko testiran.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Darphin Darphin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja