Darphin Vitalprotection anti-age zaščitni losjon SPF 50, 50 mL

Čudovito lahek fluid, ki pomaga pri zaščiti kože od zunanjih, neugodnih vplivov.<br> Čudovito lahek fluid, ki pomaga pri zaščiti kože od zunanjih, neugodnih vplivov.
906433 12715
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Za vse tipe kože
Čudovito lahek fluid, ki pomaga pri zaščiti kože od zunanjih, neugodnih vplivov, ki so odgovorni za predčasno staranje kože. Ultra lahka in vlažilna formula predstavlja skupek močnih antioksidantov z zaščitnim UV filtri, ki zmanjšujejo oksidativno in foto staranje kože. S svojo fluidno teksturo je zelo primeren kot podlaga za ličila.

Uporaba Darphin Vitalprotection losjona

Izdelek uporabite zjutraj po uporabi seruma in kreme. Nanesite ga na obraz in področje vratu. Uporabo po potrebi ponoviti tekom dneva. Izdelek je dermatološko testiran.

Aktivne sestavine Darphin Vitalprotection losjona

Izvleček grozdja in planike, Venucenae.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik na trajnem antikoagulacijskem zdravljenju

Na kontrolnem pregledu zdravnika opozorite, če je prišlo do driske, povišane telesne temperature, poslabšanja delovanja srca ali jetrne bolezni. Bolnikom, ki prejemajo kumarine, se svetuje uravnotežena in zdrava prehrane. Uživate lahko vse vrste sadja in zelenjave, le količina naj bo skozi vse leto čimbolj enakomerna. Najbolj enakomerno razporejen naj bo vnos zelenjave, bogate z vitarninom K (brokoli, brstični ohrovt, koleraba, rdeča pesa), zelenega čaja in živalskih jeter, saj lahko ta živila zmanjšajo učinek antikoagulacijskega zdravila, medtem ko ga grenivka povečuje. Če se odločite za kakršnokoli dieto ali spremembo v načinu življenja, se pred tem posvetujte z zdravnikom. Izogibajte se prevelikemu vnosu alkohola. Dovoljene so le majhne količine alkohola, npr. 1 dcl vina dnevno.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Darphin Darphin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja