Darphin Vitalskin emulzija, 50 mL

Lahka in osvežujoča Vitalskin emulzija, nam odkriva pot do ne izčrpnega izvira lepote. Lahka in osvežujoča Vitalskin emulzija, nam odkriva pot do ne izčrpnega izvira lepote.
4668 4668

Ocene in mnenja

Opis

Za normalno in  mešano kožo.

Lahka in osvežujoča Vitalskin emulzija, nam odkriva pot do ne izčrpnega izvira lepote. Zahvaljujoč svoji obogateni formuli z rastlinskimi izvlečki, ki podpirajo koži lastno energijo.

Ob pomoči antioksidantov krepi odpornost kože, vsakodnevno vpliva na polnost kože. Koži vrača mladosten sijaj in značilno svež izgled.Pozitiven vpliv mandarine, ob dišečih notah, direktno iz srca vrtnice in jasmina. Povzeto z eno besedo, je enkratno.

Uporaba Darphin Vitalskin emulzije

Nanašati zjutraj in zvečer na očiščen obraz, vrat in dekolte. Idealno nanašati po uprabi odgovarjajočega seruma zjutraj in po odgovarjajoči aromatični negi zvečer.87% sestavin je naravnega izvora. Ne komedogena formula.
Brez parabenov. Dermatološko testirano. Klinično dokazano delovanje.

Aktivne sestavine Darphin Vitalskin emulzije

Enerstim kompleks (Energen, Mitostome ekstrakt-rjava alga Laminaria digitata), hialuronska kislina, ekstrat oreha       

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik po odstranitvi vranice

Tveganje za težke okužbe ostaja trajno in je večje pri otrocih in pri tistih bolnikih, ki se zdravijo z imunosupresivnimi zdravili. Resne okužbe pri bolnikih z odstranjeno vranico lahko preprečimo s cepljenjem, z antibiotično profilakso in z ustreznim informiranjem bolnika.

Informativni letaki o bolezenskem stanju in tveganjih v zvezi z njim ter potrebi po cepljenju opozarjajo bolnika na skrb za lastno zdravje, opozorilne kartice s podatki o bolezni so zdravstvenemu osebju v pomoč pri obravnavi bolnika.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Darphin Darphin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja