Darphin Vitalskin serum, 30 mL

Pozabite na znake utrujenosti in svojo kožo prebudite z uporabo Vitalskin seruma. Pozabite na znake utrujenosti in svojo kožo prebudite z uporabo Vitalskin seruma.
506206 4779
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Za vse tipe kože.

Pozabite na znake utrujenosti in svojo kožo prebudite z uporabo Vitalskin seruma. Ta je obogaten z ekstrati nonija, kofeina, vitamina C in koktejlom rastlinskih ekstartov, ki podpirajo tvorbo energije v koži.

Ta sestava bo delovala kot 8 urni anti-stresni koktejl, ki bo nudila vitalnost kože tudi po napornem dnevu in neprespanih nočeh. Fluidna, osvežujoča tekstura seruma bo z lahkoto prehajala v kožo in ustvarila šok terapijo na vaši koži.

Uporaba Darphin Vitalskin seruma

Nanašati serum zjutraj in zvečer na očiščen obraz, vrat in dekolte. Idealno nanašati pred uporabo odgovarjajoče kreme zjutraj in po uprabi aromatične nege zvečer.96% sestavin je naravnega izvora. Ne komedogena formula, brez parabenov. Dermatološko testirano. Klinično dokazano delovanje.

Aktivne sestavine Darphin Vitalskin seruma

Enerstim kompleks (Energen, Mitostome ekstrakt-rjave alge Laminaria digitata), hialuronska kislina, ekstrat oreha, vitamina C in E, kofein

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik z ventrikulo-peritonealno drenažo likvorja

Kaj lahko sami storite za obvladovanje težav po vstavitvi V-p valvule?
Vstavljena V-P drenaža omogoča bolnikom normalno življenje, pač glede na osnovno bolezen. Potrebno pa je redno preverjanje pretočnosti valvule ter izogibanje sunkovitim spremembam položaja glave in poškodbam glave. Posebna dieta ni potrebna in tudi ne vpliva na delovanje sistema. Svetuje se zmerna telesna dejavnost brez nevarnosti za poškodbe ali težjih obremenitev, ki bi povzročale hitre in sunkovite gibe, menjave položaja telesa, dvigovanje bremen, ki bi s povečanim pritiskom v trebuhu vplivali posredno na pritisk v glavi.

Vstavljena V-P drenaža sama po sebi ni ovira za kakovostno življenje. Težave in omejitve v vsakdanjem življenju so običajno povezane z osnovno boleznijo, ki je do potrebe po V-P valvuli sploh pripeljalo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Darphin Darphin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja