DC Cosmetics čisti kolagen iz morskih globin, 7 ampul

Edinstvena metoda pomlajevanja s formulo visoko koncentriranega kolagena. Edinstvena metoda pomlajevanja s formulo visoko koncentriranega kolagena.
592391 9726
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Edinstvena metoda pomlajevanja s formulo visoko koncentriranega kolagena iz morskih globin in hialuronske kisline.
Metoda pomlajevanja s kolagenom je optimalna zahvaljujoč aktivnemu delovanju esence olja smilje (Helichrysum italicum), ki je znan po svojem aktivnem vplivu na proste radikale.

Učinkovina s svojim regenerativnim delovanjem povečuje lokalno obarvanost kožne povrhnjice. Na ta način se kolagenu omogoča prodiranje skozi povrhnjico v globlje plasti kože. S terapijo koži povrnemo potrebno vlago, izboljšamo tonus in elastičnost, omilimo gube ter delujemo na povečane pore. Zahvaljujoč izrednemu delovanju je učinek viden že po štirih tednih.

Uporaba

Pri kolagenski terapiji vtremo naravni kolagenski serum z visoko koncentracijo čistega kolagena in hialuronske kisline, ki tako prodre v globlje plasti kože. Kolagenski preparat je popolnoma naraven proizvod, brez dodanih konzervansov in dišav ter ne povzroča alergičnih reakcij.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Material lahko tudi zasejemo na agar NNN (Novy, MacNeal, Nicolle); 100 ml 1 % otopljenega agarja in 35 ml defibrinirane kunčje krvi nalijemo po nekaj mililitrov v epruvete, ki jih med ohlajanjem postavimo poševno. Material cepimo v kondenzno vodo, ki nastane na dnu epruvete s poševno strjenim agarjem). Gojimo od 2 do 4 tedne pri 28 cc, razvijejo se paraziti v promastigotni obliki. V začetku bolezni so uporabljive tudi serološke preiskave; posredna ali indirektna hemaglutinacija (IHA), posredni imunofluorescenčni test (1FT), encimski test (ELISA), test western blot (WB), antimonski test in aldehidni ali formol-gelski test. Zelo dobre rezultate (občutljive in specifične) dobimo z molekularno metodo peR (Pappas in sod., 1984, Bagchi in sod., 1998, Rodrigues in sod., 2002, Ryan in sod., 2002, Maurya in sod., 2005).
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: DC Cosmetics DC Cosmetics
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede