Declaré age control derma lift krema, 50 mL

Do 35% izboljšana elastičnost kože po 28 dneh. Do 35% izboljšana elastičnost kože po 28 dneh.
10137 10137

Ocene in mnenja

Opis

Primerna za suho kožo. Do 35% izboljšana elastičnost kože po 28 dneh. Inovativna nega deluje globinsko in vsestransko učinkovito: izoflavoni iz korenine irisa stimulirajo regeneracijo kolagenih in elastičnih vlaken; izredno aktivni vitamin A-palmitat deluje stimulativno na sloje celic. Tako je koža nahranjena od znotraj, na površini pa zglajena in zmehčana. Kombinacija vlažilnih in mehčalnih sestavin, ki obenem ščitijo celice; s posebnim kompleksom, ki krepi bariero, optimalno zaokrožijo negovalno delovanje.

Uporaba

Po čiščenju nanesite na obraz in vrat. Podnevi/ponoči. Primerna tudi kot podlaga za ličila. Sestavine/Ingredients so navedene na embalaži.

Linija za zrelo kožoLinija AGE CONTROL je učinkovita nega za čvrstejšo, bolj gladko kožo in mladostno sijoč videz zrele kože.

Kronološko staranje kože je naravni biološki proces. Čeprav se temu naravnemu procesu staranja kože ne da izogniti, se lahko znake staranja kože vidno zmanjša in celo odloži. Izdelki Declaré Age Control naredijo Vašo kožo čvrstejšo in bolj gladko s sijočim in mladostnim videzom. Vaše starosti Vam ni treba razkrivati!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik na dializi

Pri trebušni dializi opravlja vlogo hemodializne umetne ledvice kar trebušna mrena. Pred začetkom bolniku z manjšim operativnim posegom v trebuh vstavijo posebno cevko - kateter. Ko se ta zaraste, sr po njej bolnik običajno štirikrat na dan sam doma v trebušno votlino vtoči dializno raztopino in nato po nekaj urah iztoči dializat, ki vsebuje odpadne snovi in vodo. Trebušna dializa zahteva večjo samostojnost in disciplino, vendar po drugi strani omogoča tudi več svobode. Trebušna dializa se izvaja krajši čas kot hemodializa, redko deset ali več let. Z omenjeno obliko nadomestnega zdravljenja se zdravi približno ena desetina bolnikov s končno ledvično odpovedjo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Declaré Declaré
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja