Declaré age control line filler korekturni serum za izrazne gube, 30 mL

Ultra lahki korekturni serum deluje usmerjeno, sprošča in vidno reducira izrazne gube. Ultra lahki korekturni serum deluje usmerjeno, sprošča in vidno reducira izrazne gube.
10138 10138

Ocene in mnenja

Opis

Primeren za vse tipe kože. Zaradi naše mimike je koža izpostavljena stalnemu menjavanju stanja napetosti in sprostitve, kar sčasoma pusti posledice na njej; nastanejo izrazne gube. Ultra lahki korekturni serum deluje usmerjeno, sprošča in vidno reducira izrazne gube.

Uporaba

Nanesite po čiščenju zjutraj in zvečer na izrazne gube (področje oči, čela, ust) in pustite, da se vpije, nato nanesite Vaš običajni negovalni izdelek. Sestavine/Ingredients so navedene na embalaži.

Linija za zrelo kožoLinija AGE CONTROL je učinkovita nega za čvrstejšo, bolj gladko kožo in mladostno sijoč videz zrele kože.

Kronološko staranje kože je naravni biološki proces. Čeprav se temu naravnemu procesu staranja kože ne da izogniti, se lahko znake staranja kože vidno zmanjša in celo odloži. Izdelki Declaré Age Control naredijo Vašo kožo čvrstejšo in bolj gladko s sijočim in mladostnim videzom. Vaše starosti Vam ni treba razkrivati!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik na dializi

Kako poteka spremljanje bolnika, ki potrebuje dializo?
Bolnike na dializi in tudi po presaditvi ledvice v celoti spremljajo nefrologi. Zdravniki družinske medicine sodelujejo pri tem zdravljenju v okviru bolnikovih potreb. Tak bolnik namreč utegne imeti še kakšne druge bolezenske težave (ortopedske, psihične, okužbe ... ), ki jih zdravi zdravnik družinske medicine. Tesno sodelovanje nefrologa, zdravnika družinske medicine in bolnika zagotavlja najboljše uspehe zdravljenja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov