Declaré age control multi lift obnovitvena krema za obraz, 50 mL

Kombinacija osvežujoče vlažnosti in dragocenih naravnih olj neguje kožo ter jo naredi neverjetno mehko. Kombinacija osvežujoče vlažnosti in dragocenih naravnih olj neguje kožo ter jo naredi neverjetno mehko.
10139 10139

Ocene in mnenja

Opis

Primerna za vse tipe kože. Popravite znake staranja! Izredno učinkovita intenzivna nega s high-tech proteini; globlje plasti kože se obnovijo, videz kože deluje na novo oblikovan, z novimi konturami in zato za več let pomlajen. Pigmentni madeži so vidno reducirani, ten je enakomeren in zasije mladostno sveže. Obenem se hitro in dolgotrajno zmanjša pojav drobnih linij in gubic. Kombinacija osvežujoče vlažnosti in dragocenih naravnih olj neguje kožo ter jo naredi neverjetno mehko.

Uporaba

Po čiščenju nežno nanesite na obraz in vrat.
Sestavine/Ingredients so navedene na embalaži.

Linija za zrelo kožoLinija AGE CONTROL je učinkovita nega za čvrstejšo, bolj gladko kožo in mladostno sijoč videz zrele kože.

Kronološko staranje kože je naravni biološki proces. Čeprav se temu naravnemu procesu staranja kože ne da izogniti, se lahko znake staranja kože vidno zmanjša in celo odloži. Izdelki Declaré Age Control naredijo Vašo kožo čvrstejšo in bolj gladko s sijočim in mladostnim videzom. Vaše starosti Vam ni treba razkrivati!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik na dializi

Kako dializno zdravljenje vpliva na vaše življenje?
Ne samo, da lahko bolniki s kronično ledvično odpovedjo s pomočjo dialize živijo tudi 30 let in več, sodobne tehnike zdravljenja jim omogočajo tudi visoko kakovost življenja. Kako pa bosta kronična ledvična bolezen in hemodia1iza vplivala na življenje bolnika, pa ni odvisno samo od tega, kako huda je, ampak predvsem od odnosa bolnika do bolezni in hemodialize, s katerima živi in bo preživel. Bolezen je kronična, zato se bo moral naučiti živeti z njo tudi v prihodnosti. Bolniki dializo največkrat dobro sprejmejo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Declaré Declaré
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede