x
Vse kategorije
Declaré age control poživljajoča nočna krema za obraz, 50 mL
Declaré age control poživljajoča nočna krema za obraz, 50 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Declaré age control poživljajoča nočna krema za obraz, 50 mL

Reducira gubice in upočasnjuje nastajanje novih.
Cena: 34,18 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Primerna za suho kožo. Bogata nočna krema z vitamini in rastlinskimi izvlečki stimulira obnovitveni proces celic; reducira gubice in upočasnjuje nastajanje novih. Koža je nežno mehka in bolj vitalnega videza.

Uporaba

Po čiščenju nežno nanesite na obraz in vrat. Sestavine/Ingredients so navedene na embalaži.

Linija za zrelo kožoLinija AGE CONTROL je učinkovita nega za čvrstejšo, bolj gladko kožo in mladostno sijoč videz zrele kože.

Kronološko staranje kože je naravni biološki proces. Čeprav se temu naravnemu procesu staranja kože ne da izogniti, se lahko znake staranja kože vidno zmanjša in celo odloži. Izdelki Declaré Age Control naredijo Vašo kožo čvrstejšo in bolj gladko s sijočim in mladostnim videzom. Vaše starosti Vam ni treba razkrivati!

Priloge

Ali ste vedeli

Bolnik na dializi

Dializni centri so regijsko razpršeni in dostopni bolnikom. Urejen je prevoz na dializo in z nje, kar bolnikom v veliki meri omogoči samostojnost in neodvisnost.
Ali in kako lahko zdravljenje z dializo preprečite?
Kronična ledvična bolezen je lahko posledica številnih bolezni, zdravljenje teh bolezni lahko prepreči ali vsaj preloži nastanek kronične ledvične bolezni. Pomemben je predvsem dobro urejen krvni sladkor in krvni tlak.
Spremljanje bolnika
Pri hemodializnih bolnikih redno spremljamo urejenost krvnega sladkorja, telesno težo, hemoglobin (nevarnost anemije), nivo krvnega sladkorja v krvi, občasno pa tudi druge krvne preiskave (nivo maščob v krvi, retentov ... ).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.