Declaré age control ultimate skin youth učvrstitvena krema proti gubam za obraz, 50 mL

Pravi delci svile in izbrana olja dolgotrajno razvajajo ter neverjetno nežno negujejo kožo. Pravi delci svile in izbrana olja dolgotrajno razvajajo ter neverjetno nežno negujejo kožo.
10142 10142

Ocene in mnenja

Opis

Primerna za vse tipe kože. Vaše starosti Vam ni treba razkrivati! Revolucionarna nega z dragocenim anti-age riževim izvlečkom intenzivno ščiti celice in podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Osvežujoča vlažnost napoji kožo in reducira pojav drobnih linij ter uvelih predelov. Po uporabi bo Vaša koža bolj prožna, okrepljena in vitalna. Pravi delci svile in izbrana olja dolgotrajno razvajajo ter neverjetno nežno negujejo kožo.

Uporaba

Po čiščenju nanesite na obraz in vrat. Sestavine/Ingredients so navedene na embalaži.

Linija za zrelo kožoLinija AGE CONTROL je učinkovita nega za čvrstejšo, bolj gladko kožo in mladostno sijoč videz zrele kože.

Kronološko staranje kože je naravni biološki proces. Čeprav se temu naravnemu procesu staranja kože ne da izogniti, se lahko znake staranja kože vidno zmanjša in celo odloži. Izdelki Declaré Age Control naredijo Vašo kožo čvrstejšo in bolj gladko s sijočim in mladostnim videzom. Vaše starosti Vam ni treba razkrivati!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik na dializi

Posebna opozorila
Bolnike je med samo dializo potrebno spremljati in preprečevati zaplete, če pa že do njih pride, jih je potrebno čimprej začeti zdraviti.

Hemodializa je postopek prečiščevanja krvi z zunajtelesnim krvnim obtokorn in je najpogostejša oblika nadomestnega zdravljenja bodisi akutne ali kronične ledvične odpovedi.

Kronična ledvična bolezen je bolezen, ki poteka tiho, običajno brez bolečin in dolgo tudi brez jasnih simptomov ali težav.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Declaré Declaré
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja