Declaré body harmony energizing gel za tuširanje, 250 mL

Za poživljajoč občutek svežine in nežno mehkobo. Za poživljajoč občutek svežine in nežno mehkobo.
10144 10144

Ocene in mnenja

Opis

Primeren za vse tipe kože. Čudovito osvežujoč gel z dragocenimi esencami ayurvede in bambusa nežno čisti in neguje kožo že med prhanjem. Za poživljajoč občutek svežine in nežno mehkobo. Hraniti nedosegljivo otrokom.

Uporaba

Nanesite na navlaženo kožo, nežno vmasirajte in temeljito sperite. Sestavine/Ingredients so navedene na embalaži.

Linija Body harmony

Linija Body harmony ENERGIZING za nego telesa, združuje tradicijo Ayurvede ter naravoznanstvo daljnega vzhoda na eni strani, na drugi strani pa sodobna znanja  in odkritja na področju nege občutljive kože. Linija Body harmony, ki vsebuje izbrane ajurvedske esence, je znanja in tradicijo  povezala v harmonično celoto.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Kajenje

Kakšne so koristi opustitve kajenja?
Koristi opustitve kajenja so opazne že nekaj minut po tistem, ko kadilec pokadi zadnjo cigareto. Že po 20 minutah se namreč umiri srčni utrip in zniža krvni tlak. Po nekaj urah se začne zniževati količina ogljikovega monoksida v krvi. Po enem dnevu se zmanjša verjetnost za srčni napad. Po nekaj tednih se izboljšata pljučna funkcija in prekrvavitev telesa. V nekaj mesecih se zmanjša utrujenost, umirita se kašelj in težka sapa. Po petih letih se tveganje za nastanek možganske kapi izenači s tveganjem pri nekadilcih. Tveganje za razvoj pljučnega raka se po desetih letih abstinence od kajenja zniža na polovico tveganja, ki bi obstajalo, če bi oseba kadila še naprej. Tudi tveganje za nastanek srčno-žilnih bolezni se po 15 letih opustitve izenači s tveganjem nekadilcev.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede