Declaré body harmony energizing losjon, 250 mL

Za občutek nove energije; za nežno mehko kožo s čudovito svežim vonjem. Za občutek nove energije; za nežno mehko kožo s čudovito svežim vonjem.
10143 10143

Ocene in mnenja

Opis


Declaré body harmony energizing losjon, 250 mLPrimeren za vse tipe kože. Čudovito svilnat losjon vsebuje esence ayurvede in bambusa ter firmiderm, izjemno učinkovit rastlinski izvleček, ki naredi kožo prožnejšo. Izboljša elastičnost kože in jo oskrbi z dragoceno vlago. Za občutek nove energije; za nežno mehko kožo s čudovito svežim vonjem. Hraniti nedosegljivo otrokom.

Uporaba

Po prhanju/kopanju nanesite na suho kožo in nežno vmasirajte. Sestavine/Ingredients so navedene na embalaži.

Linija Body harmony

Linija Body harmony ENERGIZING za nego telesa, združuje tradicijo Ayurvede ter naravoznanstvo daljnega vzhoda na eni strani, na drugi strani pa sodobna znanja  in odkritja na področju nege občutljive kože. Linija Body harmony, ki vsebuje izbrane ajurvedske esence, je znanja in tradicijo  povezala v harmonično celoto.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Kajenje

Kdaj morate k zdravniku?
Če ste se odločili, da s kajenjem prenehate, je koristen tudi obisk pri zdravniku družinske medicine, ki vam bo lahko predstavil različne metode prenehanja kajenja (glej tudi točko 6) in vam nudil tudi podporo in pomoč. Če s kajenjem ne nameravate prenehati in še nimate neugodnih posledic za zdravje (glej točko 1), je dobro občasno opraviti pregled pri zdravniku družinske medicine, ki bo lahko na tak način zgodaj odkril nastanek posledic kajenja in jih začel pravočasno zdraviti. Prav tako vas bo lahko tudi motiviral za prenehanje kajenja. Če pa so neugodne posledice za zdravje že nastopile, je obisk pri zdravniku potreben zaradi uvedbe čimprejšnjega zdravljenja.

Simptomi in znaki, ki jih povezujemo s kajenjem in pri katerih je obisk zdravnika priporočljiv, so:

• jutranji kašelj (predvsem, če je pridružen še izpljunek),

• težka sapa,

• bolečine v prsih,

• nepojasnjeno hujšanje,

• bolečine v želodcu.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Svetuje vam
Lukanc Maja