Declaré body harmony relaksirajoče olje, 200 mL

Hitro se vpije in pusti na koži čudovito svilnat občutek. Hitro se vpije in pusti na koži čudovito svilnat občutek.
10146 10146

Ocene in mnenja

Opis

Primerno za vse tipe kože. Nežno olje z esencami lotusa in ayurvede, oljem makadamijevega oreška in jojobe ter ognjičevim izvlečkom neguje kožo posebej intenzivno in dolgotrajno. Hitro se vpije in pusti na koži čudovito svilnat občutek. Za edinstven občutek nežnosti. Hraniti nedosegljivo otrokom.

Uporaba

Po prhanju/kopanju nanesite na suho kožo in nežno vmasirajte. Nega telesa za suho kožo; masaža za vse tipe kože. Sestavine/Ingredients so navedene na embalaži.

Linija Body harmony

Linija Body harmony ENERGIZING za nego telesa, združuje tradicijo Ayurvede ter naravoznanstvo daljnega vzhoda na eni strani, na drugi strani pa sodobna znanja  in odkritja na področju nege občutljive kože. Linija Body harmony, ki vsebuje izbrane ajurvedske esence, je znanja in tradicijo  povezala v harmonično celoto.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Kajenje

Spremljanje bolnika
Zdravnik naj bolniku enkrat letno zastavi vprašanje o kajenju. Če je odgovor negativen, ponavlja vprašanje vsako leto. Če je odgovor pozitiven, izpolni enega od vprašalnikov. potem poizve, ali je kadilec že razmišljalo opustitvi kajenja. Priporočljivo je, da zdravnik tehnike motivacije prilagodi glede na fazo, v kateri kadilec je. Kadilski status bolnika naj bo napisan na vidnem mestu v bolnikovem kartonu. Pomembno je, da pri kadilcu obdobno opravi spirometrijo za odkrivanje znakov kronične obstruktiven pljučne bolezni, določi tudi ostale dejavnike tveganja za nastanek srčno-žilnih bolezni (krvni tlak, krvni sladkor, lipidogram) in določi ledvično funkcijo. Ob vsakem obisku kadilca naj ga poskuša motivirati za prenehanje kajenja, prav tako pa je pozoren na opozorilne znake, ki bi lahko nakazovali razvoj katere od kroničnih bolezni, ki so povezane s kajenjem.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Svetuje vam
Lukanc Tanja