Declaré body harmony relaksirajoči gel, 250 mL

Za čudovito dišečo, mehko kožo. Za čudovito dišečo, mehko kožo.
10145 10145

Ocene in mnenja

Opis

Primeren za vse tipe kože. Kremni, ultra blagi in izjemno negovalni gel z dragocenimi esencami lotusa in ayurvede čisti nežno in neguje kožo že med prhanjem. Za čudovito dišečo, mehko kožo. Hraniti nedosegljivo otrokom.

Uporaba

Nanesite na navlaženo kožo, nežno vmasirajte in temeljito sperite. Sestavine/Ingredients so navedene na embalaži.

Linija Body harmony

Linija Body harmony ENERGIZING za nego telesa, združuje tradicijo Ayurvede ter naravoznanstvo daljnega vzhoda na eni strani, na drugi strani pa sodobna znanja  in odkritja na področju nege občutljive kože. Linija Body harmony, ki vsebuje izbrane ajurvedske esence, je znanja in tradicijo  povezala v harmonično celoto.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Kajenje

Kako poteka odvajanje od kajenja?
Ko se kadilec odloči, da bo prenehal kaditi, mu je na voljo kar nekaj različnih oblik strokovne pomoči: posvet, učne delavnice, skupine za podporo pri opuščanju kajenja, zdravila, nadomestki nikotina, biofeedback ipd. O načinu opuščanja kajenja pa se mora odločiti vsak posameznik sam. Nekateri sklenejo, da bodo prenehali »čez noč«, drugim pa se zdi bolj primerno postopno opuščanje kajenja (sami sebi postavljajo omejitve: ne kadijo pred zajtrkom, določijo si daljše presledke med cigaretami, ne pokadijo cele cigarete ... ).

Individualno svetovanje za posameznike, ki želijo opustiti kajenje, izvaja zdravnik družinske medicine v svoji ordinaciji 5-krat po 15 minut. Srečanja naj bi vključevala: svetovanje o oblikovanju okolja, v katerem se ne kadi, določitev datuma opustitve kajenja, predstavitev informativnega gradiva, vzpodbudo in spremljanje, načine, kako zmanjšati število cigaret, kako se pripraviti na opustitev, kako premagati stres in ostati nekadilec.

Ko kadilec preneha kaditi, pa mora vedeti, da so recidivi (ponovitve kajenja) dokaj pogosti in so pravzaprav bolj pravilo kot izjema. Vsakega bivšega kadilca, ki ponovno prične kaditi, moramo razbremeniti slabe vesti zaradi (začasnega) neuspeha. V tej fazi so zelo koristne skupine za samopomoč.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Svetuje vam
Lukanc Maja