Declaré bodycare deo forte roll on, 75 mL

Posebna kombinacija sestavin vam nudi zaščito in svež občutek 24 ur na dan. Posebna kombinacija sestavin vam nudi zaščito in svež občutek 24 ur na dan.
10149 10149

Ocene in mnenja

Opis

Tudi koža na telesu lahko kaže znake občutljivosti. Koža je lahko srbeča, na določenih mestih rdeča in iritirana. Spremlja nas občutek zateglosti kože in izsušenosti. Negujte vašo občutljivo kožo pravilno in ne uporabljajte agresivnih sredstev za čiščenje in nego kože. Roll on je nežen do vaše kože, saj ne vsebuje alkohola in dišav. Posebna kombinacija sestavin vam nudi zaščito in svež občutek 24 ur na dan. Izdelek ne pušča madežev in je primeren za vse tipe kože.

Uporaba

po kopanju ali prhanju izdelek nanesite na suhi predel pod pazduho. Sestavine/Ingredients so označene na embalaži.

Linija Bodycare

Bodycare vam zagotavlja nežno nega telesa za občutljivo kožo. Tudi koža na telesu lahko kaže znake občutljivosti. Koža je lahko srbeča, na določenih mestih rdeča in vzdražena. Spremlja nas občutek zateglosti kože in izsušenosti. Negujte Vašo občutljivo kožo pravilno in ne uporabljajte agresivnih sredstev za čiščenje in nego kože.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Kajenje

• obdobje vzdrževanja: to obdobje traja od 6 mesecev do 5 let. Značilno je, da se v njem skušnjava, ki jo razvada predstavlja, zmanjša, bolnik pa ima večje zaupanje vase in obvlada vedenjske tehnike. Dejavnike tveganja z resno možnostjo ponovitve predstavljajo čustveni pretresi, družbene okoliščine in trenutki močne želje. V tem obdobju so naši ukrepi potrebni le ob morebitni ponovitvi razvade. Če bolnik doseženo stanje uspešno vzdržuje, ga ne pozabimo pohvaliti, obenem pa raziščemo možna tveganja in načine spoprijemanja z njimi,

• obdobje ponovitve: bolnik se vrne k prej že opuščenim razvadam. Ponovitev je možna v kateremkoli obdobju, gre pa za pravilo in ne za izjemo. Naša naloga je, da bolnika poskušamo vrniti na stopnjo, ki jo je že dosegel.

• zaključek: bolnik v udejanjanju nove navade vztraja že več kot 5let. V tem obdobju je nagnjenost k ponovitvam minimalna, bolnik pa ima visoko stopnjo samozavesti. Omeniti velja, da mnogi te stopnje nikoli ne dosežejo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Svetuje vam
Lukanc Maja