x
Vse kategorije
Declaré bodycare deo krema, 40 mL
Declaré bodycare deo krema, 40 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Declaré bodycare deo krema, 40 mL

Deodarant je primeren za vse tipe zelo občutljive kože in ne pušča madežev.
Cena: 16,90 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkakrema

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Tudi koža na telesu lahko kaže znake občutljivosti. Koža je lahko srbeča, na določenih mestih rdeča in iritirana. Spremlja nas občutek zateglosti kože in izsušenosti. Negujte vašo občutljivo kožo pravilno in ne uporabljajte agresivnih sredstev za čiščenje in nego kože. Posebej nežen deodorant, ki ne vsebuje dišav, zagotavlja zaščito in vas osvežuje 24 ur na dan. Deodarant je primeren za vse tipe zelo občutljive kože in ne pušča madežev.

Uporaba

po kopanju ali prhanju izdelek nanesite na suho kožo. Primeren za zelo občutljivo kožo. Sestavine/ingredients so navedene na embalaži.

Linija Bodycare

Bodycare vam zagotavlja nežno nega telesa za občutljivo kožo. Tudi koža na telesu lahko kaže znake občutljivosti. Koža je lahko srbeča, na določenih mestih rdeča in vzdražena. Spremlja nas občutek zateglosti kože in izsušenosti. Negujte Vašo občutljivo kožo pravilno in ne uporabljajte agresivnih sredstev za čiščenje in nego kože.

Priloge

Ali ste vedeli

Kajenje

Kot pomoč pri odvajanju kajenja je na voljo več metod: posvet, učne delavnice, skupine za podporo pri opuščanju kajenja, zdravila, nadomestki nikotina, biofeedback ipd.

Kajenje je razvada, ki uničuje kadilčevo zdravje in zdravje ljudi v njegovi okolici. Povezano je z nastankom številnih kroničnih bolezni in odgovorno za veliko prezgodnjih smrti. Zdravnik družinske medicine mora kadilca redno in vztrajno motivirati za prenehanje kajenja.

Pri kadilcih moramo misliti tudi na sočasno uporabo ostalih substanc, ki povzročajo odvisnost: alkohol, droge in nekatera zdravila.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkakrema

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.