Declaré bodycare gel za prhanje, 400 mL

Spodbuje k njenemu naravnemu zaščitnemu delovanju in ohranjanju ravnotežja. Spodbuje k njenemu naravnemu zaščitnemu delovanju in ohranjanju ravnotežja.
10147 10147

Ocene in mnenja

Opis

Tudi koža na telesu lahko kaže znake občutljivosti. Koža je lahko srbeča, na določenih mestih rdeča in iritirana. Spremlja nas občutek zateglosti kože in izsušenosti. Negujte vašo občutljivo kožo pravilno in ne uporabljajte agresivnih sredstev za čiščenje in nego kože. Ultra nežen gel za prhanje za svež občutek, ne vsebuje barvil, nežno čisti vašo kožo in jo spodbuje k njenemu naravnemu zaščitnemu delovanju in ohranjanju ravnotežja. Po uporabi je vaša koža mehka ter prožna. Gel je primeren za vse tipe občutljive kože.

Uporaba

gel za prhanje nanesite na mokro kožo, ga vtrite in dobro izperite. Pazite, da ne pride v stik z očmi. Izdelek hranite na mestu, ki ni dosegljivo otrokom. Sestavine/Ingredients so označene na embalaži.

Linija Bodycare

Bodycare vam zagotavlja nežno nega telesa za občutljivo kožo. Tudi koža na telesu lahko kaže znake občutljivosti. Koža je lahko srbeča, na določenih mestih rdeča in vzdražena. Spremlja nas občutek zateglosti kože in izsušenosti. Negujte Vašo občutljivo kožo pravilno in ne uporabljajte agresivnih sredstev za čiščenje in nego kože.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Kajenje

Opuščanje kajenja in zdravljenje zapletov
Naloga zdravnika družinske medicine je, da vsakega bolnika povpraša o kadilskem statusu in to informacijo tudi zapiše na vidno mesto v bolnikov karton. Svetovanje o opuščanju kajenja prilagodi glede na fazo, v kateri bolnik trenutno je:

• obdobje prekontemplacije: bolnik o spremembi ne razmišlja. V tem obdobju podajamo informacije in bolnika spodbujamo k razmišljanju o spremembi. Zelo pomembno je, da z bolnikom vzdržujemo stalen stik, pri čemer smo pozorni na znake morebitne pripravljenosti za prehod v naslednje obdobje,

• obdobje kontemplacije: bolnik resno razmišlja o spremembi življenjskega sloga, vendar pa lahko to obdobje traja zelo dolgo. Značilno je, da se bolnik začne problema zavedati, razmišlja o prednostih in slabostih spremembe, za spremembo navad pa ima še nejasno izoblikovan namen. V tem obdobju že lahko uporabimo motivacijski intervju, bolnikom ponudimo letake in kratke nasvete. Bolniki v tej fazi še niso primerni za vstop v programe za spremembo vedenja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Svetuje vam
Lukanc Maja