x
Vse kategorije
Declaré bodycare mleko za telo, 400 mL
Declaré bodycare mleko za telo, 400 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Declaré bodycare mleko za telo, 400 mL

Mleko neguje vašo kožo z izvlečki avokadovega olja.
Cena: 28,30 €
Vprašaj nas

Ocene in mnenja

Opis

Tudi koža na telesu lahko kaže znake občutljivosti. Koža je lahko srbeča, na določenih mestih rdeča in iritirana. Spremlja nas občutek zateglosti kože in izsušenosti. Negujte vašo občutljivo kožo pravilno in ne uporabljajte agresivnih sredstev za čiščenje in nego kože. Mleko neguje vašo kožo z izvlečki avokadovega olja, jo podpira k njenemu naravnemu zaščitnemu delovanju in jo naredi prožno. Primerno je za vse tipe občutljive kože.

Uporaba

po kopanju ali prhanju nanesete mleko za telo na čisto kožo in ga nežno vtrite. Sestavine/Ingredients so označene na embalaži.

Linija Bodycare

Bodycare vam zagotavlja nežno nega telesa za občutljivo kožo. Tudi koža na telesu lahko kaže znake občutljivosti. Koža je lahko srbeča, na določenih mestih rdeča in vzdražena. Spremlja nas občutek zateglosti kože in izsušenosti. Negujte Vašo občutljivo kožo pravilno in ne uporabljajte agresivnih sredstev za čiščenje in nego kože.

Priloge

Ali ste vedeli

Kajenje

• pripravljalno obdobje: bolnik se pripravlja na spremembo. Označuje ga že delna sprememba vedenja (npr. manjše število pokajenih cigaret). Bolnik ima za spremembo trden namen in določen načrt ukrepanja, ki pa v celoti še ni uresničil. V tem obdobju lahko več časa namenimo pojasnjevanju o povezanosti simptomov in razvad ter njihovem vplivu na lastno zdravje in zdravje družine,

• obdobje ukrepanja: bolnik razvado opusti.

Časovno je omejeno na 6 mesecev po opustitvi razvade. Njegova glavna značilnost je velika nestabilnost z veliko možnostjo ponovitve. V tem obdobju je dajanje trdne opore ključnega pomena. Bolnika moramo za napredek pohvaliti, podpirati njegov načrt ukrepanja, spodbujati pa moramo tudi podporo družine in širše družbe.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.