Declaré caviar perfection luksuzna krema, 15 mL

Vaša koža je sijoče sveža ter spočita. Vaša koža je sijoče sveža ter spočita.
911585 10152

Ocene in mnenja

Opis

primerna za vse tipe kože. Izredno učinkovita nega za oči s trojnim delovanjem: proti gubam, podočnjakom in zabuhlosti. Ta nežna nega z dragocenim izvlečkom kaviarja oskrbi Vašo kožo okoli oči z vsem, kar potrebuje za lepoto. Harmonična kombinacija izredno aktivnih morskih in rastlinskih izvlečkov z odličnim delovanjem proti gubam, z vitamin E-acetatom in saharidi naredi Vašo kožo prožnejšo, jo nežno gladi ter izboljša njeno elastičnost. Temni podočnjaki in vreče pod očmi so manj očitni, Vaša koža je sijoče sveža ter spočita. Vsebuje tudi UVB filter SPF 4.

Uporaba

Po čiščenju nežno nanesite na kožo okoli oči. Sestavine/Ingredients so navedene na embalaži.

Linija Declaré caviar perfection Declaré caviar perfection je luksuzna linija za Vašo občutljivo kožo. Svilnata sestava, dragoceni ekstrakti in učinkovita tehnologija proti staranju kože, bo naredila vašo kožo lepo ter sijočo, vas pa neizmerno srečne. Izpopolnite svojo nego in privoščite Vaši koži čisti luksuz!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik na kemoterapiji oziroma radioterapiji

Rakaste bolezni postajajo čedalje pogostejši vzrok bolezni naše populacije. Pojavljajo se v vseh življenjskih obdobjih, vendar se njihova pojavnost veča s staranjem. Zdravljenje je kompleksno, običajno kombinirano ter ga pretežno vodi in nadzoruje onkolog.

Kemoterapija je eden izmed načinov zdravljenja raka s pomočjo zdravil, ki delujejo na celoten organizem. Zdravila imenujemo kemoterapevtiki ali citostatiki. Učinkujejo na vse hitro rastoče celice v organizmu in zato povzročajo ob zdravljenju raka tudi nekatere stranske ali neželene učinke. Poznamo od 40 do 50 različnih vrst zdravil, ki vsa delujejo različno in lahko povzročajo različne stranske učinke.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Declaré Declaré
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja