Declaré caviar perfection luksuzna krema, 50 mL

Vaša koža je sijoče sveža, spočita in čudovito svilnata na dotik. Vaša koža je sijoče sveža, spočita in čudovito svilnata na dotik.
10153 10153
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Primerna za vse tipe kože. Odkrijte čisti luksuz za občutljivo kožo! Ta svilnata nega z dragocenim izvlečkom kaviarja oskrbi Vašo kožo z vsem, kar potrebuje za lepoto. Harmonična kombinacija izredno aktivnih morskih in rastlinskih izvlečkov z odličnim delovanjem proti gubam, z vitamin E-acetatom in saharidi naredi Vašo kožo prožnejšo, jo nežno gladi ter izboljša njeno elastičnost. Vaša koža je sijoče sveža, spočita in čudovito svilnata na dotik.

Uporaba

Po čiščenju nežno nanesite na obraz in vrat. Podnevi/ponoči. Sestavine/Ingredients so navedene na embalaži.

Linija Declaré caviar perfection Declaré caviar perfection je luksuzna linija za Vašo občutljivo kožo. Svilnata sestava, dragoceni ekstrakti in učinkovita tehnologija proti staranju kože, bo naredila vašo kožo lepo ter sijočo, vas pa neizmerno srečne. Izpopolnite svojo nego in privoščite Vaši koži čisti luksuz!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik na kemoterapiji oziroma radioterapiji

Radioterapija je oblika zdravljenja rakastih bolezni s pomočjo obsevanja. Ta terapija se izvaja izključno lokalno, zato so tudi neželeni učinki skoraj vedno lokalni.
Kakšne težave in zaplete lahko pričakujete pri kemo- oz. radioterapiji?
Najpogostejši neželeni učinki kemoterapije so lahko slabost, bruhanje, izguba apetita, sprememba okusa in vonja, okvara sluznic, zaprtje, driska, delovanje na kostni mozeg (slabokrvnost, nizko število belih krvnih celic in krvnih ploščic), povečana dovzetnost za okužbe, bolečine v mišicah in sklepih, kožne spremembe, izguba las, spremembe nohtov, kronična utrujenost, otekanje, strah, depresija, težave s spominom in koncentracijo. Neželeni učinki so najpogosteje blagi in se jih s pomočjo podporne terapije lahko odpravi.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Declaré Declaré
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja