Declaré caviar perfection maslo za telo, 200 mL

Vaša koža je nežna in čudovito svilnata na dotik. Vaša koža je nežna in čudovito svilnata na dotik.
10154 10154
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Primerno za vse tipe kože. Izpopolnite svojo nego in privoščite Vaši koži čisti luksuz! Ta svilnata nega z dragocenim izvlečkom kaviarja oskrbi Vašo kožo z vsem, kar potrebuje za lepoto. Harmonična kombinacija izredno aktivnih morskih in rastlinskih izvlečkov z odličnim delovanjem proti gubam, z vitamin E-acetatom in saharidi naredi Vašo kožo prožnejšo, jo nežno gladi ter izboljša njeno elastičnost. Vaša koža je nežna in čudovito svilnata na dotik. Hraniti nedosegljivo otrokom.

Uporaba

Dnevno po čiščenju vmasirajte s krožnimi gibi. Sestavine/Ingredients so navedene na embalaži.

Linija Declaré caviar perfection

Declaré caviar perfection je luksuzna linija za Vašo občutljivo kožo. Svilnata sestava, dragoceni ekstrakti in učinkovita tehnologija proti staranju kože, bo naredila vašo kožo lepo ter sijočo, vas pa neizmerno srečne. Izpopolnite svojo nego in privoščite Vaši koži čisti luksuz!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Tvegano pitje alkohola

Kako razvrstimo pitje alkohola?
Ljudje se po načinu pitja alkohola delimo na abstinente, zmerne pivce, tvegane pivce alkohola in na osebe, ki so od alkohola odvisne. Prehajanje iz ene skupine v drugo je postopno, tako da del oseb, ki so nekoč pile zmerno (manj tvegano), začne piti tvegano, pri delu slednjih pa se pozneje razvije odvisnost.
Kako poteka spremljanje bolnika, ki tvegano pije alkohol?
Zdravnik družinske medicine najprej oceni, ali gre pri njegovem bolniku za tvegano pitje, ali že za odvisnost od alkohola. S pomočjo razgovora, pregleda, laboratorijskih (krvna slika, testi jetrne in ledvične funkcije, krvni sladkor) in drugih preiskav (ultrazvok trebuha, krvni tlak, elektrokardiogram) nato oceni, kolikšne so posledice na bolnikovem zdravju. Po potrebi napoti bolnika na pregled še k drugim kliničnim specialistom (gastroenterolog, nevrolog, kardiolog).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Svetuje vam
Lukanc Tanja