Declaré caviar perfection učvrstitvena krema, 50 mL

Izpopolnite svojo nego in privoščite Vaši koži čisti luksuz! Izpopolnite svojo nego in privoščite Vaši koži čisti luksuz!
10155 10155

Ocene in mnenja

Opis

Primerna za vse tipe kože. Izpopolnite svojo nego in privoščite Vaši koži čisti luksuz! Ta svilnata nega z dragocenim izvlečkom kaviarja oskrbi Vašo zahtevno kožo na vratu in dekolteju z vsem, kar potrebuje za lepoto. Harmonična kombinacija izredno aktivnih morskih in rastlinskih izvlečkov z odličnim delovanjem proti gubam, z vitamin E-acetatom in saharidi naredi Vašo kožo prožnejšo, jo nežno gladi ter izboljša njeno elastičnost; spet je sijoče sveža in spočita ter svilnato mehka na dotik.

Uporaba

Po čiščenju oz. prhanju nanesite na vrat in dekolte. Podnevi in/ali ponoči.
Sestavine/Ingredients so navedene na embalaži.

Linija Declaré caviar perfection

Declaré caviar perfection je luksuzna linija za Vašo občutljivo kožo. Svilnata sestava, dragoceni ekstrakti in učinkovita tehnologija proti staranju kože, bo naredila vašo kožo lepo ter sijočo, vas pa neizmerno srečne. Izpopolnite svojo nego in privoščite Vaši koži čisti luksuz!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik na kemoterapiji oziroma radioterapiji

Pri obsevanju ali radioterapiji običajno ni sistemskih neželenih učinkov, lokalno pa se lahko pojavijo v obliki suhe in srbeče kože, ki je lahko tudi rahlo pordela in otečena. Poleg kožnih reakcij se lahko pojavijo še izguba dlak na lokalnem mestu obsevanja, draženje sluznic, katarakta, lahko driske, težave pri požiranju ter draženje sečnega mehurja. Kljub zaščiti neobsevanega predela telesa se lahko kot pozen zaplet radioterapije pojavijo poškodbe ledvičnega, pljučnega, ščitničnega in srčnega tkiva.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Declaré Declaré
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede