Declaré definite white posvetlitveni serum, 30 mL

Vaša koža bo čista, gladka in svetlejšega tena, delikatna kot porcelan. Vaša koža bo čista, gladka in svetlejšega tena, delikatna kot porcelan.
10156 10156

Ocene in mnenja

Opis

Primeren za vse tipe kože. Vsebuje rastlinske izvlečke, pantenol, hialuronsko kislino in ekstrakt alg. Koncentrirani serum se takoj vpije in prične intenzivno delovati. Učinkoviti izvleček murve posvetli kožo in zabriše temne lise ter pege. Vaša koža bo čista, gladka in svetlejšega tena, delikatna kot porcelan.

Uporaba

Nanesite zjutraj in/ali zvečer po čiščenju in pustite, da se vpije, nato nanesite Vašo običajno kremo. Sestavine/Ingredients so navedene na embalaži.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik na kemoterapiji oziroma radioterapiji

Kaj lahko sami storite za obvladovanje težav po kemo - oz. radioterapiji?
Pojavnost neželenih učinkov je različna glede na vrsto zdravila, obliko in dolžino terapije ter se razlikuje od posameznika do posameznika. Nekateri imajo malo ali skoraj nič težav, pri drugih neželeni učinki skoraj onemogočijo dokončanje terapije. Največ, kar lahko storite sami, je da dosledno sledite navodilom onkologa ali osebnega zdravnika. V primeru težav pa je potreben čimprejšnji posvet z zdravnikom. Neželene učinke je potrebno poznati in prepoznati.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Declaré Declaré
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja