Declaré eye contour bi-phase nežni odstranjevalec ličil, 100 mL

Najprimernejši za občutljive oči in nosilke kontaktnih leč. Najprimernejši za občutljive oči in nosilke kontaktnih leč.
10159 10159

Ocene in mnenja

Opis

Nežni 2-fazni losjon s pantenolom in dragoceno hialuronsko kislino odstrani vsako ličilo z oči nežno in temeljito, ne da bi dražil ali izsušil oči. Najprimernejši za občutljive oči in nosilke kontaktnih leč. Hraniti nedosegljivo otrokom.

Uporaba

Pred uporabo močno pretresite. Namočite kozmetično blazinico in obrišite veke ter trepalnice, ne drgnite. Za vsako oko vzemite drugo blazinico. Spiranje ni potrebno. Sestavine/Ingredients so navedene na embalaži.

Declaré eye contour linija za lep pogled in nasmehNežni izdelki za učinkovito nego nežne, občutljive kože, ki zagotavljajo več vitalnosti, čvrstosti kože in manj gubic okoli oči. Linija je prilagojena za posebej nežno kožo okrog oči ter za lajšanje težav, kot so: zabuhlost oči, podočnjaki, starostne gubice in gubice zaradi izsušenosti. Primerno tudi za uporabnike kontaktnih leč. Hitro, prepričljivo in trajno reduciranje gubic okoli oči!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik na kemoterapiji oziroma radioterapiji

Kako zdravljenje s kemo- oz. radioterapijo vpliva na vaše življenje?
Osnovna bolezen, ki zahteva kemoterapijo ali radioterapijo, je težko breme za posameznika, ki mora skozi proces zdravljenja s telesu žal škodljivimi substancami in postopki. Kakovost življenja je slabša že zaradi same osnovne bolezni, dodatno pa jo lahko poslabšajo še neželeni učinki nujno potrebne terapije. Stranski učinki lahko dolgoročno vplivajo na druge bolezenske spremembe v telesu. Zgodnejše srčno popuščanje, težave s ščitnico, prezgodnja menopavza, zgodnejša osteoporoza, težave z dihali, možnost sekundarnih malignomov, so le nekatere pozne posledice kemo- in radio-terapije.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Declaré Declaré
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja