Declaré eye contour krema za učvrstitev kože okoli oči, 15 mL

Hitro, prepričljivo in trajno reducira prve gubice okoli oči. Hitro, prepričljivo in trajno reducira prve gubice okoli oči.
10160 10160

Ocene in mnenja

Opis

Hitro, prepričljivo in trajno reducira prve gubice okoli oči. Vsebuje izvleček ovsa, izjemno učinkovit proti gubam; vlažilec, hialuronsko kislino, olje makadamijevega oreška in UV filter SPF 4. Po 4 tednih redne uporabe (2x dnevno) vidno reducira gubice- do 57% in učvrsti ter zgladi kožo, ki je spet sijoča.

Uporaba

Po čiščenju narahlo nanesite na kožo okoli oči. Sestavine/Ingredients so navedene na embalaži.

Declaré eye contour linija za lep pogled in nasmehNežni izdelki za učinkovito nego nežne, občutljive kože, ki zagotavljajo več vitalnosti, čvrstosti kože in manj gubic okoli oči. Linija je prilagojena za posebej nežno kožo okrog oči ter za lajšanje težav, kot so: zabuhlost oči, podočnjaki, starostne gubice in gubice zaradi izsušenosti. Primerno tudi za uporabnike kontaktnih leč. Hitro, prepričljivo in trajno reduciranje gubic okoli oči!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik na kemoterapiji oziroma radioterapiji

Ali in kako se lahko stranskim učinkom zdravljenja s kemo- oz. radioterapijo izognete?
V celoti se običajno neželeni učinki kemo- in radioterapije ne morejo preprečiti, lahko pa jih s pomočjo različnih oblik podporne terapije omilimo oziroma naredimo znosne za čas trajanja terapije. Dobra novica je namreč ta, da neželeni učinki s prenehanjem terapije, ki jih povzroča, prenehajo.
Spremljanje bolnika
Neželeni učinki kemo- in radioterapije so znani in že onkologi opozorijo bolnike na primerno ukrepanje v primeru najpogostejših neželenih učinkov. Bolnike običajno zelo pretresejo vidni znaki terapij, kot je izguba las in dlak. Predpis lasulje na naročilnico običajno opravi že onkolog, se pa pravila Zavoda za zdravs?tveno zavarovanje spreminjajo in je predpisovanje drugih tehničnih pripomočkov, s katerimi se lahko lajšajo neželeni učinki terapij, odvisno od trenutno veljavnih predpisov.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Declaré Declaré
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede