Declaré eyeliner 10, 0,73 g

Eyeliner izrednih, očem neobčutljivih barv, ki je še posebej primeren za občutljivo kožo okoli oči. Eyeliner izrednih, očem neobčutljivih barv, ki je še posebej primeren za občutljivo kožo okoli oči.
13368 13368

Ocene in mnenja

Opis

Eyeliner izrednih, očem neobčutljivih barv, ki je še posebej primeren za občutljivo kožo okoli oči. Se dobro oprijema. Je brez parfuma in oftalmološko preizkušen Primeren za vse tipe kože.

Uporaba nanesite na predel okoli oči, za doseganje različnih »efektov«. Sestavine/Ingredients so označene na embalaži.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik na trajnem zdravljenju s kisikom

Bolniku moramo zagotoviti tudi ustrezno medikamentozno terapijo in poudarjati pomembnost dihalnih vaj ter ohranjanja ali izboljšanja telesne kondicije.
Možni zapleti in njihovo zdravljenje
Glavna nevarnost zdravljenja s kisikom je hiperkapnija, ki se lahko razvije pri preveliki količini dodatnega kisika. Znaki hiperkapnije so glavobol, vrtoglavica, povečano znojenje, pordelost očesnih veznic, tresenje, zaspanost in motnje zavesti. Bolnik s hudo hiperkapnijo je življenjsko ogrožen in potrebuje umetno ventilacijo na intenzivnem oddelku.
Posebna opozorila
Pri bolnikih s trajnim zdravljenjem s kisikom na domu je priporočljivo izvajati cepljenja proti gripi in streptokoku. V primeru poslabšanja bolezni je vedno potrebno ugotoviti vzrok poslabšanja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede