Declaré kompaktni puder, 8 g

Kompaktni puder na osnovi olivnega olja, se zelo dobro oprijema ter zagotavlja popolno udobje,  negovanje, vlaženje ter žametno mehkobo. Kompaktni puder na osnovi olivnega olja, se zelo dobro oprijema ter zagotavlja popolno udobje,  negovanje, vlaženje ter žametno mehkobo.
13375 13375

Ocene in mnenja

Opis

Opozorilo: V kolikor poznate številko odtenka nam to sporočite tekom naročila v opombah naročila

Kompaktni puder na osnovi olivnega olja, se zelo dobro oprijema ter zagotavlja popolno udobje,  negovanje, vlaženje ter žametno mehkobo. Primeren je za vse tipe kože.

Uporaba

Kompaktni puder  s priloženo gobico nanesemo na predel  obraza in vratu. .

Sestavine/Ingredients so označene na embalaži .

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik na dializi

Kako poteka postopek dialize?
pri hemodializi se kri filtrira v zunanji umetni ledvici, kjer se skozi tanko membrano v dializno raztopino izločijo strupene snovi in voda, očiščena kri pa se nato vrača v telo. Za ta postopek je treba predhodno pripraviti dostop do krvnega obtoka (arterio-venska fistula z uporabo lastnih ali umetnih žil, žilni kateter). Preko ustreznega žilnega pristopa (arterijsko-venska fistula z uporabo lastnih ali umetnih žil, žilni kateter) je -neprečiščena« kri speljana v umetno ledvico, očiščena pa se vrača nazaj v telo.

Večina bolnikov s kronično ledvično boleznijo opravlja dializo trikrat tedensko po 4-6 ur. Trajanje in pogostost hemodialize sta odvisna od telesne mase, delovanja ledvic, vnosa vode in soli, beljakovin med dvema dializama, spremljevalnih bolezni in stopnje presnavljanja telesa. Pri hemodializnem zdravljenju bolnikov z akutno ledvično odpovedjo so zaželene vsakodnevne hemodialize.


Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Svetuje vam
Lukanc Maja