Declaré Men 24h deo stick, 75 mL

Izdelek ne vsebuje alkohola in je primeren za vse tipe občutljive kože. Izdelek ne pušča madežev. Izdelek ne vsebuje alkohola in je primeren za vse tipe občutljive kože. Izdelek ne pušča madežev.
10162 10162

Ocene in mnenja

Opis

Pomirjevalna, vlažilna nega primerna za občutljivo, k stresom nagnjeno moško kožo. Posebna kombinacija sestavin vam nudi zaščito in svež občutek 24 ur na dan. Izdelek ne vsebuje alkohola in je primeren za vse tipe občutljive kože. Izdelek ne pušča madežev.

Uporaba

po kopanju ali prhanju izdelek nanesite na suhi predel pod pazduho. Sestavine/Ingredients so označene na embalaži.

Linija za moške Men je pomirjevalna, vlažilna nega  primerna za občutljivo, k stresom nagnjeno  moško kožo Tudi moška koža je izpostavljena stresu in neželenim zunanjim vplivom ter potrebuje pravilno nego za vzdrževanje naravnega ravnovesja. Za čim dlje trajajoče mladostno in svežo polt so Declaréjevi strokovnjaki zasnovali edinstveno linijo za nego moške kože MEN.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolniki na kemoterapiji oziroma radioterapiji

Posebna opozorila
Naš bolnik je celovita osebnost, ki se v stanju intenzivne kemo- in radioterapije lahko počuti slabo tako telesno, kot tudi psihično. Pogostnost neželenih učinkov se z ustrezno izbiro ter pripravo bolnika sicer lahko zmanjša, vendar je kljub temu pogosto potrebna podporna terapija za preprečevanja neželenih učinkov. V pomoč pri preprečevanju in lajšanju neželenih učinkov je natančna anamneza, dobro poznavanje neželenih učinkov kemoin radioterapije ter skrbno spremljanje naših bolnikov.

Dejstvo, da je onkološko zdravljenje težko, ne pomeni, da mora biti spremljano s preprečljivimi neželenimi učinki terapije.

Kemo- in radioterapija se uporabljata za zdravljenje rakavih bolnikov. S seboj nosita številne neželene učinke, ki pa jih lahko v večini primerov ublažimo. Potrebno je dobro sodelovanje vseh udeleženih v obravnavi rakavega bolnika, glavno vlogo pa pri tem odigra zdravnik družinske medicine, ki lahko s poznavanjem učinkovitih načinov blaženja stranskih učinkov kemo- in radioterapije v veliki meri vpliva na izboljšanje kakovosti življenja rakavega bolnika.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Declaré Declaré
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja