Declaré Men After Shave pomirjevalna krema, 100 mL

Krema pomirja razdraženo in obremenjeno kožo. Krema pomirja razdraženo in obremenjeno kožo.
10164 10164

Ocene in mnenja

Opis

Declare Men After Shave pomirjevalna krema za po britju, 100 ml- Pomirjevalna, vlažilna nega primerna za občutljivo, k stresom nagnjeno moško kožo. Krema pomirja razdraženo in obremenjeno kožo. Sestavine kot so karitejevo maslo in izvlečki kamilice, uravnavajo vlago kože in poskrbijo za ravnotežje. Krema je primerna za vse tipe kože.

Uporaba

po čiščenju kože/britju kremo nanesite na kožo obraza in vratu ter jo nežno vtrite. Sestavine/Ingredients so označene na embalaži.

Linija za moške Men je pomirjevalna, vlažilna nega  primerna za občutljivo, k stresom nagnjeno  moško kožo Tudi moška koža je izpostavljena stresu in neželenim zunanjim vplivom ter potrebuje pravilno nego za vzdrževanje naravnega ravnovesja. Za čim dlje trajajoče mladostno in svežo polt so Declaréjevi strokovnjaki zasnovali edinstveno linijo za nego moške kože MEN.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik po zdravljenju z radiojodom

Kakšne težave in zaplete lahko pričakujete po terapiji z radiojodom. Zdravljenje z radiojodom je učinkovito in varno. Najpogostejši dolgoročni zaplet po zdravljenju z radiojodom je trajno zmanjšano delovanje ščitnice. Na žalost ni mogoče natančno uničiti samo tistega dela ščitnice, ki je prizadet zaradi bolezni. Radioaktivni jod se nabira v vseh ščitničnih celicah in jih uničuje. Zaradi tega boste verjetno morali celo življenje jemati zdravila z nadomestnimi ščitničnimi hormoni.

V si drugi stranski učinki so zelo redki in se pojavljajo pri zelo visokih dozah radioaktivnega joda. V 10-14 dneh po zdravljenju boste morda opazili, da je ta predel vratu občutljiv in nekoliko otekel. Redko lahko pride do slabosti in bruhanja. Po krajšem času lahko prehodno pride do izgube ali spremembe okusa in vnetja žlez slinavk (sialadenitisa), ki se kaže z bolečinami v predelu žlez slinavk. V 1-2 mesecih lahko pride tudi do zmanjšanja števila belih krvničk v krvi, zaradi česar ste lahko bolj podvrženi okužbam. Ti učinki so prehodni in so tem bolj izraženi, čim višjo dozo radioaktivnega joda ste prejeli.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Declaré Declaré
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja