Declaré Men dailycare dnevna krema, 75 mL

Ob redni uporabi postane vaša koža na videz sveža in pomlajena. Ob redni uporabi postane vaša koža na videz sveža in pomlajena.
10163 10163

Ocene in mnenja

Opis

Pomirjevalna, vlažilna nega primerna za občutljivo, k stresom nagnjeno moško kožo. Lahka negovalna krema z aloe vero vlaži kožo in jo osveži. Ob redni uporabi postane vaša koža na videz sveža in pomlajena. Krema vsebuje tudi AVA in UVB zaščito. Krema je primerna za vse tipe kože.

Uporaba

po čiščenju kože/britju kremo nanesite na kožo obraza in vratu ter jo nežno vtrite. Sestavine/Ingredients so označene na embalaži.

Linija za moške Men je pomirjevalna, vlažilna nega  primerna za občutljivo, k stresom nagnjeno  moško kožo Tudi moška koža je izpostavljena stresu in neželenim zunanjim vplivom ter potrebuje pravilno nego za vzdrževanje naravnega ravnovesja. Za čim dlje trajajoče mladostno in svežo polt so Declaréjevi strokovnjaki zasnovali edinstveno linijo za nego moške kože MEN.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik po zdravljenju z radiojodom

Radiojod je radioaktivni izotop joda (1131). Z uporabo radioaktivnega joda zdravimo pretirano delovanje ščitnice (hipertiroidizem) in nekatere vrste raka ščitnice. Po zaužitju radioaktivnega joda se le-ta nabere v ščitničnih celicah in jih s sevanjem uniči. Pri pretirano aktivni ščitnici in nekaterih vrstah raka ščitnice bolne celice privzemajo jod iz krvi bolj intenzivno kot druge in s tem prispevajo k svojemu uničenju, zaradi česar je to zdravljenje učinkovito in varno. Edina izjema so nosečnice in doječe matere, pri katerih to zdravljenje ni dovoljeno. Prav tako je zdravljenje bolj zapleteno pri bolnikih z Gravesovo boleznijo ali bazedovko, ki imajo prisotne spremembe na očeh (oftalmopatijo), saj jo lahko zdravljenje z radiojodom prehodno poslabša.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Declaré Declaré
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede