Declaré Men Deo forte roll-on, 75 mL

Posebna kombinacija sestavin vam nudi zaščito in svež občutek 24 ur na dan. Posebna kombinacija sestavin vam nudi zaščito in svež občutek 24 ur na dan.
10165 10165

Ocene in mnenja

Opis

Pomirjevalna, vlažilna nega primerna za občutljivo, k stresom nagnjeno moško kožo. Posebna kombinacija sestavin vam nudi zaščito in svež občutek 24 ur na dan. Izdelek ne vsebuje alkohola in je primeren za vse tipe občutljive kože. Izdelek ne pušča madežev.

Uporaba

po kopanju ali prhanju izdelek nanesite na suhi predel pod pazduho. Sestavine/Ingredients so označene na embalaži.

Linija za moške Men je pomirjevalna, vlažilna nega  primerna za občutljivo, k stresom nagnjeno  moško kožo Tudi moška koža je izpostavljena stresu in neželenim zunanjim vplivom ter potrebuje pravilno nego za vzdrževanje naravnega ravnovesja. Za čim dlje trajajoče mladostno in svežo polt so Declaréjevi strokovnjaki zasnovali edinstveno linijo za nego moške kože MEN.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik po zdravljenju z radiojodom

Če so bile žleze slinavke močneje prizadete, to lahko privede do kronične okvare in pomanjkanja sline ali suhih ust (kserostomije). Pomanjkanje sline pomeni večje tveganje za zobno gnilobo, zato se morajo ti bolniki s svojim zobozdravnikom posvetovati o preventivnih ukrepih. Vendar je ta zaplet redek.

Pri moških lahko po zdravljenju z visokimi dozami radiojoda redko pride do prehodnega zmanjšanja števila spermijev vejakulatu. Ženske po zdravljenju z radioaktivnim jodom niso imele večjega tveganja za neplodnost, splav ali pojav napak pri otroku. Kljub temu jim svetujemo, da vsaj 6 mesecev po zdravljenju z radiojodom ne zanosijo. Dolgoročne raziskave doslej niso potrdile, da bi po zdravljenju z radiojodom obstajalo povišano tveganje za pojav raka kasneje v življenju. Tudi po zdravljenju z radiojodom se držite podobnega presejalnega programa za rakave bolezni, kot velja za splošno populacijo.

Pri doječih materah zdravljenje z radiojodom ni dovoljeno. Ker se radioaktivni jod izloča z mlekom, lahko povzroči okvaro ščitnice pri dojenčku, poleg tega pa so pri tem sevanju izpostavljene tudi dojke. Mati naj bi prenehala dojiti vsaj 6 do 8 tednov pred zdravljenjem z radiojodom.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Declaré Declaré
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja