Declaré Men powershower gel za prhanje, 75 mL

Pomirjevalna, vlažilna nega primerna za občutljivo, k stresom nagnjeno moško kožo. Pomirjevalna, vlažilna nega primerna za občutljivo, k stresom nagnjeno moško kožo.
10166 10166

Ocene in mnenja

Opis

Pomirjevalna, vlažilna nega primerna za občutljivo, k stresom nagnjeno moško kožo. Negovalni in čistilni gel za prhanje, ki vašo kožo očisti ter jo poživi je ph nevtralen. Po prhanju se boste počutili osveženi in polni nove energije. Gel za prhanje je primeren za vse vrste kože.

Uporaba

gel za prhanje nanesite na mokro kožo, ga vtrite in dobro izperite. Pazite, da ne pride v stik z očmi. Izdelek hranite na mestu, ki ni dosegljivo otrokom. Sestavine/Ingredients so označene na embalaži.

Linija za moške Men je pomirjevalna, vlažilna nega  primerna za občutljivo, k stresom nagnjeno  moško kožo Tudi moška koža je izpostavljena stresu in neželenim zunanjim vplivom ter potrebuje pravilno nego za vzdrževanje naravnega ravnovesja. Za čim dlje trajajoče mladostno in svežo polt so Declaréjevi strokovnjaki zasnovali edinstveno linijo za nego moške kože MEN.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik po zdravljenju z radijodom

Kaj lahko sami storite za obvladovanje težav po terapiji z radiojodom?
Radiojod se iz telesa v glavnem izloča z urinom. Čim hitreje se izloči, tem manjša je izpostavljenost drugih organov. Zaradi tega je priporočljivo pitje večjih količin tekočine. Prav tako je priporočljivo, da greste vsaj enkrat na dan na blato. Če je potrebno, tudi s pomočjo odvajal. Za zaščito žlez slinavk in za pospešitev izločanja radiojoda s slino lahko žvečite žvečilni gumi ali ližete kisle bombone.
Kdaj morate k zdravniku?
Če imate hujše stranske učinke po zdravljenju z radiojodom, pojdite k osebnemu zdravniku. Zapleti po tej terapiji navadno niso posebno hudi. Morda boste potrebovali blago zdravilo proti bolečinam ali proti slabosti. K zdravniku boste morali tudi na redne kontrole nivoja ščitničnih hormonov v krvi.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Declaré Declaré
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja