Declaré nutrilipid eye krema proti gubicam okoli oči, 20 mL

Izbrane sestavine napnejo in gladijo kožo, ki je po uporabi prožna in mehka. Izbrane sestavine napnejo in gladijo kožo, ki je po uporabi prožna in mehka.
10161 10161

Ocene in mnenja

Opis

Primerna za normalno in suho kožo. Bogata krema intenzivno neguje in regenerira občutljivo kožo okoli oči ter blaži gubice. Vsebuje mikro-kolagen, pentacare, sojin ekstrakt s ceramidi, vitamin E, ekstrakt alg, aloe vero in hialuronsko kislino. Izbrane sestavine napnejo in gladijo kožo, ki je po uporabi prožna in mehka.

Uporaba
Po čiščenju narahlo nanesite na kožo okoli oči. Sestavine/Ingredients so navedene na embalaži.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik na kemoterapiji oziroma radioterapiji

Možni zapleti in njihovo zdravljenje
Onkološko zdravljenje je kompleksno in se ob njem pogosto ne moremo izogniti občasnim težkim zapletom. Neredko so bolniki v primeru zapletov deležni obravnave v dežurnih ambulantah. Zato je prav, da zdravnik družinske medicine opozori svojce in bolnika, da imajo pri sebi vedno osnovno medicinsko dokumentacijo, seznam zdravil, ki jih prejemajo, ter onkološko izkaznico. Med zaplete, ki se lahko pojavijo, štejemo:

• febriIna stanja,

• lokalne težke spremembe kože, krvavitve,

• septična stanja,

• pancitopenijo.

Za pogoste in težke zaplete obstajajo natančni protokoli, ki so jih izdelali onkologi, tako bolniki kot zdravniki pa moramo biti z njimi seznanjeni. Nekateri zapleti bodo zahtevali obravnavo v bolnišnici, nekateri posvet z onkologom, pretežni del bomo pa lahko razrešili v ambulanti zdravnika družinske medicine.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Declaré Declaré
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja