Declaré pure balance fluid za reduciranje sebuma in manjšanje por, 50 mL

<p>Takoj&scaron;nji učvrstitveni učinek zmanj&scaron;a odprtine por in izbolj&scaron;a videz kože.</p>

Takojšnji učvrstitveni učinek zmanjša odprtine por in izboljša videz kože.

908428 10169

Ocene in mnenja

Opis

Primeren za mešano in mastno kožo. Po 2 mesecih se izločanje loja zmanjša za 15%; premer por se zmanjša do 60%. Fluid brez maščob, s specialnim izvlečkom iz kvasa reducira prekomerno izločanje loja in odstrani moteči masten sijaj kože. Takojšnji učvrstitveni učinek zmanjša odprtine por in izboljša videz kože. Hraniti nedosegljivo otrokom.

Uporaba

Specialna nega za problematično kožo; za normaliziranje mastne kože z razširjenimi porami. Podlaga za matirno vlažilno kremo.

Regenerativna nega: 4-6 tednov, 1x dnevno;

preventiva: 2-3x tedensko.

Sestavine/Ingredients so navedene na embalaži.

Declaré Pure Balance Najpogostejši problemi mastne kože so: prekomerno izločanje maščobe (sebuma), neprijetna svetleča se koža, razširjene in zamašene pore, podkožni ogrci, mozolji in druge nečistoče. Za takšen tip kože Declaré nudi linijo Purebalance, linijo izdelkov za čisto, matirano kožo in izboljšano polt.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik po terapiji z radiojodom

Ne pripravljajte hrane za druge osebe, kjer je potrebno dolgotrajno rokovanje z golimi rokami (kot npr. mesenje kruha). Spite sami in se izogibajte daljšega tesnega stika z drugimi osebami. Spite ločeno od partnerja vsaj 1 mesec (razdalja vsaj 1 meter). Lahko se rokujete ali na kratko objamete. Lahko greste v trgovino ali na javne kraje.

Vsaj nekaj tednov (do 1 meseca) se izogibajte daljšega ali pogostega tesnega kontakta z nosečnicami ali otroki, mlajšimi od 4let (mišljena je razdalja, krajša od 1 metra). Otroci naj ne spijo z vami. Če ste zaposleni na delovnem mestu, kjer prihajate v stik z otroki ali mladino, je priporočljivo, da ste 14 dni na bolniškem dopustu, stike pa čimbolj omejite.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Svetuje vam
Lukanc Maja