Declaré pure balance matirni in učvrstitveni losjon za obraz, 200 mL

Redna uporaba preprečuje nastanek nečistoč. Redna uporaba preprečuje nastanek nečistoč.
10170 10170

Ocene in mnenja

Opis

Primeren za mešano in mastno kožo. Vsebuje izvleček nepozebnika, posebne matirne pigmente, ekstrakte mačehe in repinčeve korenine ter aktivno kombinacijo proti mozoljem in ogrcem. Za popolno zaokroženje čiščenja; brez alkohola; s takojšnjim mat-učinkom. Bistri kožo, čisti izločke loja in manjša pore. Koža je optimalno pripravljena na sledečo nego. Redna uporaba preprečuje nastanek nečistoč. Hraniti nedosegljivo otrokom.

Uporaba

Po vsakem čiščenju nanesite na obraz in vrat. Pred uporabo dobro pretresite. Sestavine/Ingredients so navedene na embalaži.

Declaré Pure Balance Najpogostejši problemi mastne kože so: prekomerno izločanje maščobe (sebuma), neprijetna svetleča se koža, razširjene in zamašene pore, podkožni ogrci, mozolji in druge nečistoče. Za takšen tip kože Declaré nudi linijo Purebalance, linijo izdelkov za čisto, matirano kožo in izboljšano polt.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik po terapiji z radiojodom

Če ste zaposleni na delovnem mestu, kjer bi aktivnost v vašem telesu motila delovni proces, obvestite o tem delodajalca. Še več tednov (do 12) po zdravljenju lahko ostanki sevanja v vašem telesu sprožijo varnostni alarm na letališčih in podobnih krajih. Priporočljivo je, da se izogibate daljših potovanj v tem času, vsekakor pa imejte s sabo zdravniško potrdilo o zdravljenju zradiojodom.
Kako poteka spremljanje bolnika po terapiji z radiojodom?
K specialistu za bolezni ščitnice (tirologu) boste naročeni na kontrolo glede na osnovno bolezen, zaradi katere ste bili zdravljeni z radiojodom. Pri svojem zdravniku družinske medicine boste opravljali redne kontrole nivoja ščitničnih hormonov.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov