Declaré pure balance negovalna krema, 50 mL

Primerna za mešano in mastno kožo. Primerna za mešano in mastno kožo.
10172 10172

Ocene in mnenja

Opis

Primerna za mešano in mastno kožo. Intenzivna nega vsebuje izvleček kvasa, aloe vero in aktivno kombinacijo proti mozoljem in ogrcem. Prijetno lahka, odpre zamašene pore in reducira povečano izločanje loja. Čisti, zavira neprijetne dermalne procese. Z redno uporabo bo koža čista in sijoča; s svežim, matiranim videzom.

Uporaba

Specialna nega za problematično kožo; za normaliziranje mastne kože z razširjenimi porami. Nanesite po temeljitem čiščenju. Sestavine/Ingredients so navedene na embalaži.

Declaré Pure Balance

Najpogostejši problemi mastne kože so: prekomerno izločanje maščobe (sebuma), neprijetna svetleča se koža, razširjene in zamašene pore, podkožni ogrci, mozolji in druge nečistoče. Za takšen tip kože Declaré nudi linijo Purebalance, linijo izdelkov za čisto, matirano kožo in izboljšano polt.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik s trajnim urinskim katetrom

Urinski kateter je tanka, sterilna cevka iz mehkega materiala. Uporablja se za enkratno ali trajno odvajanje seča iz sečnega mehurja. Kratkotrajna kateterizacija (vstavitev urinskega katetra) je potrebna pri nekaterih operativnih posegih v urologiji, pri večjih kirurških posegih v trebuhu, pri kritično bolnih, ki potrebujejo merjenje količine izločenega seča, in pri reševanju nenadnega zastoja seča. Trajni urinski kateter pa je vstavljen za daljši čas in je namenjen bolnikom z zaporo seča, ki je ni mogoče zdraviti z zdravili ali s kirurškim posegom, kadar so prisotne spremembe kože (npr. maceracija), kot posledica nesposobnosti zadrževanja vode (inkontinence) pri nekaterih bolnikih z nevrogenim mehurjem in zaporo seča, pri bolnikih v terminalnem stadiju bolezni ter pri inkontinentnih bolnikih, ki ne odgovorijo na specifično zdravljenje inkontinence.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede