Declaré rdečilo za ustnice, 3,5 g

Popolna nega in vlaga za vašo občutljivo kožo na predelu ustnic. Popolna nega in vlaga za vašo občutljivo kožo na predelu ustnic.
13369 13369

Ocene in mnenja

Opis

Opozorilo: V kolikor poznate številko odtenka nam to sporočite tekom naročila v opombah naročila

Popolna nega in vlaga za vašo občutljivo kožo na predelu ustnic, z odlično kombinacijo vitamina E, C ter olja mareličnih pečk ter UVA/UVB 15. Polprozoren, z dolgo obstojnostjo ter odličnim vonjem ter okusom vanilije in kokosa.

Uporaba

nanesite na občutljivo kožo na predelu ustnic. Sestavine/Ingredients so označene na embalaži

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik na dializi

Kronična ledvična bolezen lahko privede do končne odpovedi ledvic, ko je potrebno nadomestno ledvično zdravljenje. V nasprotnem primeru bi se strupene snovi, ki se sicer izločajo skozi ledvice, hitro nakopičile v telesu in povzročile smrt. Delovanje ledvic nadomestimo s tremi oblikami zdravljenja: hemodializo, trebušno oz. peritonealno dializo ali s presaditvijo ledvic. Najbolj razširjena metoda »čiščenja krvi" oziroma nadomestnega zdravljenja pri akutni in kronični ledvični bolezni je hemodializa. Izvaja se v centrih za dializo. Dializa nadomesti izločevalno nalogo ledvic, vzdržuje ravnovesje vode, elektrolitov in uravnava acidobazno ravnovesje. V Sloveniji je na omenjenih oblikah nadomestnega zdravljenja prek 1800 bolnikov.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Svetuje vam
Lukanc Maja